Q0107. Redeneer of handel ik fout naar hem toe?

Marijke

Ik ben zelf nogal terughoudend en bikkelhard naar mijn zielsliefde toe momenteel omdat hij een vriendin heeft, en ik hem absoluut niet wil beïnvloeden rond zijn keuze. De relatie met zijn vriendin voelt zeker en niet zo intens. Maar of ze de juiste keuze is voor hem vind ik dat hij zelf alleen moet uitmaken. Ik heb hem gezegd dat ik fysiek afstand wil bewaren, maar dat ik wel wil mailen. Redeneer of handel ik fout naar hem toe?

Antwoord
Eigenlijk moet je dan ook niet mailen naar hem toe. Hij heeft de keuze gemaakt,en wil een nieuwe weg inslaan samen met zijn vriendin. In die tussen tijd zal moeten blijken bij wie uit eindelijk de ware liefde zit. Is dat bij jou,dan komt hij terug. …Jij ging met hem naar bed terwijl je wist dat hij een vriendin heeft? (Onbekend)

Antwoord
Als jij hem blijft mailen, laat je hem niet los zodat hij niet verder kan met zijn leven wat hij wel in petto heeft (zo te lezen),de tijd zal leren of jullie bij elkaar komen. Als je elkaar los laat, weet en voel je pas wat echte liefde is, en dat je uiteindelijk niet zonder elkaar kan. Veel sterkte!….p.s…waarom zoekt hij het bij een andere vrouw nu?…Sorry ik las het verkeerd. Hij was al in een relatie lees ik nu??…..Tja…dan zal de tijd moeten uitwijzen welke keuze hij maakt..bedenk wel,deze liefde zit heel diep..wat hij bij jou heeft. Onvoorwaardelijke liefde maar een keuze maken is/blijft altijd moeilijk want je doet altijd mensen pijn,die achter blijven. (Onbekend)