Q0104. Wat kan de betekenis zijn van de lichtstraal uit mijn hart?

Marijke

Ik ontmoette 2 jaar geleden een jongen die tot op de dag van vandaag een zeldzaam effect op me heeft. Het was trouwens een heel onverwachte ontmoeting want ik was op dat moment single en best tevreden…dacht ik. Ik had afgesproken bij McDonald’s met een aantal mensen die ik de dag ervoor had leren kennen. Ze zaten aan het raam en waren nog aan het eten. Ik besloot dus buiten even te wachten, samen met een vriendin. Bij hen zat een jongen (hij was er de dag ervoor niet bij), met zijn rug naar het raam. Ik keek dus naar zijn rug, en op dat moment voelde ik mijn hart zich werkelijk volledig openzetten, en vervolgens zag ik er een lichtstraal uitschieten. Het was een heerlijk gevoel, echt onvergetelijk. Ik ben dus onmiddellijk naar binnen gegaan, want ik moest toch echt wel die jongen dringend in zijn ogen kunnen kijken, en weten wie in godsnaam zo’n effect op me kon hebben; en toen wisten we allebei dat het om te beginnen al een heerlijke nacht zou worden…