Q0103. Ben ik de gene die deze cirkel moet doorbreken?

Ruth

Ik heb mijn zielsliefde gezegd dat ik een leven met hem wil delen en sindsdien is het stil aan de andere kant. Als ik hem vraag wat hij nog samen heeft met zijn vriendin dan zegt hij, eigenlijk hebben ze niet veel maar hij kan zijn gang gaan. Ik voel zijn angst want dat is ook de mijne, zo loopt ons leven parallel en hebben we beiden ons karma in te lossen. Het wordt mij alleen steeds duidelijker dat ik het leven van mijn man ook tegen hou. Ik hou iets in stand wat er niet is en dat breekt me op, de oneerlijkheid. Maar ik ben bang dat ik alleen kom te staan. Niet dat ik niet alleen kan zijn, want ik kan het erg goed met mezelf vinden maar ik wil mijn leven “delen”, ook denk ik dat mijn ‘lief’ en ik samen veel kunnen betekenen voor de ‘gemeenschap’. Mijn vraag in deze, ben ik de gene die deze cirkel moet doorbreken?

Antwoord
Langs deze weg ben ik op zoek naar lotgenoten, zielsverwanten, die ook “door het lot” in elkaars “minnares” of “minnaar” armen terecht zijn gekomen. Die geheime verboden liefde??? Op de tweede plaats staan en wachten tot hij (zij) belt. Maar ook het verlangen, de spanning, de liefde, passie en extase. Eeuwig verliefd… het gaat nooit over…. Zij die zichzelf hierin herkennen, laat eens iets horen. Zo kunnen wij onze ervaringen delen, elkaar eens een hart onder de riem steken.. Want wij zijn met zo velen. Ik wil het taboe doorbreken.. Jij bent niet alleen die dit mag mee maken. (Jannet)

Antwoord
Jannet je zielsliefde/zielsverwant zal in je hart altijd en voor eeuwig op de eerste plaats staan. met je verstand ook,maar vaak zegt je verstand wat je gevoel niet weten wil.(Marloes)

Antwoord
Beste lotgenoten, ik zit ook in dezelfde positie, mijn tweelingziel zit in een relatie en zegt content te zijn in deze relatie maar toch zit hij het liefst in een relatie met mij maar heeft nog heel veel angst om dit aan te durven. Hij heeft mij ook herkent als zijn tweelingziel maar durft de stap niet te nemen om met mij een leven te delen. Aan de ene kant ben ik heel blij dat hij me herkent en ik geniet volop van ons contact, maar ik vind het vervelend dat alles zo in het geheim moet, ik weet niet dat ik geduldig moet zijn maar soms ben je radeloos, we zitten al 3 jaar in dit cirkeltje, steeds trekken en duwen, maar we weten pas een paar maanden dat we tweelingzielen zijn, dus ja dat is in ieder geval een vooruitgang, we kunnen nu eindelijk al onze gevoelens en telepathisch contact verklaren, ik blijf bidden en hopen dat we ooit echt samen kunnen zijn en dat we zonder geheimen gelukkig kunnen leven. (Onbekend)

Antwoord
Hij kiest voor gevoelens, heb je daar wel eens over nagedacht, daar heb jij geen invloed op of je nou naar hem bikkelhard bent of niet.(Onbekend)

Antwoord
Heb het idee dat dat aantrekken en afstoten blijft zolang je je gevoel niet volgt ik voel dat ik zoveel teweegbreng bij mijn twin dat ik hem liever uit de weg ga maar ik voel ook dat mijn twin mij niet benaderd omdat hij een relatie heeft. wij houden van elkaar maar kunnen niet samen zijn. ik snap er soms niets meer van..gaat het gevoel het ooit winnen? en ja wie doorbreekt het cirkeltje.. eigenlijk is de spirituele cirkel gesloten..je hebt elkaar gevonden.(Onbekend)