Q0098. Hoe ga je hier verder mee om,en wat kan ik er eigenlijk mee doen?

Iris

Ik heb sinds vorige week iemand ontmoet zo uit t niets en we wonen 50 kilometer uit elkaar.ik voel alles van hem qua emoties en gevoel en weet dus exact wat hij doet en denkt. Als we aan elkaar denken komen titnelingen en warmte over ons heen. Als we met elkaar msnen dan voelen we van elkaar waar de ander pijn of iets dergelijks heeft. We denken dus dat we tweelingzielen van elkaar zijn. Mn gevoel is ook heel sterk veranderd, ik voel weer dingen aan en voorspel veel. Ook hij is hooggevoelig maar heeft t net als ik nog nooit zo intens ervaren. Mijn gevoel geeft me ook heel sterk deze liefde weer, het is zo bijzonder, en ongekend. En dat geld van beide kanten. We stappen een nieuwe wereld in, geestelijk, gevoelsmatig en spiritueel. Mijn gevoel zegt me dat hij mijn ware zal zijn voor de rest van mn leven, waarom weet ik niet maar heb dit nog nooit meegemaakt. Kan t kloppen dat mn gevoel klopt? Dit is een liefde die ik voel die zo diep zit en zo onbeschrijvelijk goed voelt, en geldt wederom weer van beide kanten. Ik voel me er anders door, en hij ook. Maar alleen maar ten goede. Hij begint nu met t acccepteren van zijn eigen ik, die ik in hem terugspiegel, ik laat m zien wie hij wil zijn en eigenlijk doe ik niks, ja mezelf zijn. Ik houd zoveel van hem, en kan t zelf niet eens begrijpen. Hij is nogal bang voor dit gevoel omdat t voor hem ook ongekend is. Ik laat t toe en laat alles op me af komen, maar mn gevoel blijft heel sterk in t gene dat hij mijn toekomstige man zal worden, ook al heb ik t gevoel dat hij dat allang is. Hoe ga je hier verder mee om,en wat kan ik er eigenlijk mee doen? Met t aanvoelen, heldervoelen van zijn emoties en gedachtes enz enz en met name mn liefde voor hem? Wie heeft antwoord

Antwoord
Ik denk dat we snel geneigd zijn een vertaling te maken. Dat we automatisch de diepste liefde die we ervaren vertalen in een liefdesrelatie als partners die voor altijd bij elkaar blijven. Jullie klinken duidelijk als tweelingzielen. Het is heel uitzonderlijk dat die bij elkaar blijven op den duur. Je kunt wel allebei een snelle spirituele ontwikkeling doormaken doordat je de ander zo extreem goed kunt spiegelen. Geef je over aan jezelf en geniet ervan want dit is het mooiste gevoel en de diepste liefde op aarde… (Tiny)

Antwoord
Het is een herkenbaar gegeven. Ik heb de mooie dingen die ik met mijn twin heb ervaren in mijn hart gesloten. Het samen delen van al het mooie wat er tussen ons had kunnen zijn, heb ik losgelaten, alleen mijn liefde voor hem blijft in tact. Al met al heb ik geaccepteerd dat wij niet meer samen zullen zijn en ben doorgegaan met mijn leven. Helaas kan ik je niet het antwoord geven waar je echt gelukkig van wordt. Ik zeg er wel bij, dat ik veel heb geleerd van mijn twin en daar ben ik bijzonder blij mee. Ik ben dieper bij mijn gevoel gekomen. Alvorens ik dit punt bereikte werd ik geconfronteerd oude angsten, jeugdverleden, blokkades etc. Dit alles heeft het van mij een nog beter mens gemaakt. Ik heb geaccepteerd dat het niet gaat zoals ik het zou willen en dat mijn twin in mij voortleeft. Bovendien heeft het me laten zien dat ik de controle in zijn geheel moest loslaten. Ik heb vertrouwen in mezelf en dat vind ik nog altijd het belangrijkste.(Onbekend)