Q0094. Hoe herken je een zielsverwant?

Onbekend

Ik ben pas 16 en ik denk dat ik mijn zielsverwant gevonden heb. ik had wel eens over zielsverwanten gehoord en gelezen,maar toen ik er achter kwam dat we net tweelingen zijn. Het is net alsof we twee magneeten zijn. Als hij in de stad is voel ik dat echt heel raar maar toch denk ik dat we geen zielsverwanten zijn dus mijn vraag is hoe herken je een zielsverwant? want het kan ook toeval zijn of zo.

Antwoord

 • Troffen jullie blikken elkaar terwijl de kamer vol mensen was?
 • Had je hartkloppingen?
 • Had je het gevoel van spontane herkenning?
 • Had je een onverklaarbare afkeer van die persoon?
 • Wou je wegvluchten?
 • Had je het gevoel door een magneet aangetrokken te worden?
 • Heb je afschuw gevoeld?
 • Had je het gevoel gestraft te worden?
 • Voel je je dwangmatig verbonden aan die persoon, ongeacht wat er gebeurt?
 • Heb je het gevoel te zullen sterven, als jullie uit elkaar gaan?
 • Weet jij wat die ander persoon voelt/denkt?
 • Op het zelfde moment aan elkaar denken gelijker tijd sms jes/mailen/dezelfde dingen op het zelfde moment willen zeggen?
 • Als je 2 of 3 vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan heb je waarschijnlijk met een zielsverwant of tweelingziel te maken.
  (Robert)