Q0085. Wat betekent dit?

Onbekend

Ik zat op mijn werk een beetje in te dutten (was in de middag haha). Plotseling liep ik (terwijl ik gewoon zat op mijn stoel!) naar een mannelijke collega. (laat ik hem hier jos noemen). Ik liep naar Jos zijn plek toe waar hij dus al stond te wachten. (hij was op dat moment niet op het werk overigens!). Hij zei daar ben je eindelijk! Er scheen een gigantisch wit licht uit zijn hart naar mij toe en ik liep op hem af naar het witte licht toe. Hij sloot me in zijn armen en zei kom maar meisje.Ik werd ineens klaar wakker natuurlijk want begreep er niks van! ik liep even later (nog half in trance) de gang door om even te roken, en toen kreeg ik in mijn gedachten?? dat hij naast me liep en zei kom maar en hij pakte mijn hand vast. Hij zei je bent nu niet meer alleen?Kan het zo zijn dat hij aan mij dacht of dat hij hetzelfde heeft moeten ervaren? Wat betekent dit?

Antwoord
Waarschijnlijk heb je een visioen of boodschap gekregen. Wat de betekenis daarvan is zul je diep in je hart vinden als je naar je gevoel luistert. Waarschijnlijk heb je dit ook gedaan toen je dit “droomde”. Om erachter te komen of jouw collega iets soortgelijks heeft ervaren zul je open moeten zijn en deze ervaring met hem delen. Daarvoor zul je een stukje angst in jezelf moeten overwinnen.(Onbekend)