Q0074. Is dit een vorm van zielsliefde?

Katrien

Sinds drie jaar ken ik een vrouw en ondertussen hebben we een heel intense band met elkaar. Er is iets, een vlam, een gevoel van thuiskomen als ik bij haar ben. Soms als ik haar ga zien ben ik heel zenuwachtig omdat zij heel magnetisch is. Een keer toen ik met haar aan het babbelen was, zag ik mezelf als kind in haar ogen. Het was een zalig gevoel, dat ik voelde tot in de buik. Als ze droevig is, dan snijdt me dat in mijn hart. Ik heb nog nooit iemand als haar ontmoet. Iemand zo graag zien dat je er continu van ontroerd word. Ik voel haar echt tot in mijn hart. Als ik dan van iets zeker ben dan is het dat deze vrouw in mijn hart zit. Mijn vraag is nu: is dit een vorm van zielsliefde?

Antwoord
Hoi Katrien, Sinds een paar maanden heb ik ook mijn tweelingziel ontmoet. We zijn beiden vrouwen en er was bij ons een onmiddellijke herkenning vanaf het moment dat we elkaar zagen. De gevoelens zijn heftig en we kunnen niet goed zonder elkaar, denken heel veel aan elkaar, … Het zo samengebracht worden is een wonder en we zijn beide zo dankbaar dat we dit mogen meemaken samen. Hoe gaat het met jou nu? Groetekes(Onbekend)