Q0073. Waarom komen sommigen hun zielsliefde wel tegen en andere niet?

Marian

Waarom komen sommigen hun zielsliefde wel tegen en andere niet?

Sinds ik mijn zielsliefde ontmoete weet ik wat ware liefde is, zelfs de sex is heftiger en langer dan bij een normale verliefdheid die maar even duurt. Sex met een zielsliefde is het mooiste wat er is. Maar ook het gevoel,je ziet elkaar niet maar weet wel wat de ander voelt. Voor de mensen die nooit hun zielsliefde ontmoeten mogen vraag ik me af waarom komen sommige hem wel tegen en andere niet, bepaald het lot wie zijn zielsliefde verdient en mag ontmoeten?

Antwoord
Ik geloof zelf dat mensen hun soulmate/tweelingziel/zielsliefde aantrekken door de manier van hun Denken. Als iemand Niet geloofd in de ware, te vaak of te erg gekwetst is door iemand en niet meer geloofd in de liefde, dan zal zo iemand door zijn/haar manier van (negatief)Denken ook niet de ware aantrekken. Puur omdat er een gebrek aan Geloof en Vertrouwen is dat men die ware ooit zal ontmoeten. Je manier van denken creëert voor jou je werkelijkheid. (Onbekend)

Antwoord
Iemand die er van droomt de ware te ontmoeten zal sneller zijn ware aantrekken omdat die positief blijft denken, er in geloofd en vertrouwt dat het zal gebeuren. Ik denk dat wanneer je voldoende van jezelf houd, je die andere zal aantrekken. En dat dan de volgende fase start, nl om Samen te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is. Liefs (Ivy)

Antwoord
Ik heb iemand leren kennen die heel veel gekwetst is in de liefde, toen wij elkaar tegen kwamen was er gelijk een band, het rare is; wij hebben elkaars ziel gezien in onze ogen, maar omdat hij er niet goed mee om weet te gaan en het te benauwend vond, vroeg hij afstand aan mij, ik kon dit niet begrijpen en hierop kregen wij ruzie hij heeft mij beledigt en ik hem, maar het gevoel laat ons niet los dat we niet samen zijn niet bij mij want ik voel hem constant maar ook niet bij hem dat laat hij me merken maar omdat hij zo vaak is gekwetst in zijn vorige relaties is hij nu te eigenwijs om terug te komen bij mij en houd hij afstand, maar ik weet en ik voel dat wij weer samen komen ookal heb ik hem gekwetst zoals hij zegt, ik weet dit zeker, dus ik laat hem nu maar even zijn gang gaan, ook al zegt hij nee (d…) er is te veel gebeurt, hij komt terug want wat wij samen hadden en hebben is uniek wij hebben elkaar verteld en het ook zo gevoeld dat we van elkaar houden met hart en! ziel, dus het is het het wachten waard denk ik. Ja zielsliefde doet pijn ik denk zelfs meer pijn dan dood gaan, als je niet meer samen bent lijkt het of je wordt vescheurd door pijn en verdriet dus ik blijf wachten want ik weet dat ik dit nooit meer bij een ander zal voelen en als ik wel een andere tegen zou komen dat ik hem dan alleen met mijn zielsliefde zal gaan vergelijken en dat zou niet fair zijn denk ik.(Onbekend)