Q0071. Die mensen die me meteen opvallen, zijn dat zielsverwanten?

Onbekend

Als ik mensen op straat zie lopen, kan ik al meteen zeggen of ik daar iets voor ga voelen of niet. Als het maar de tijd krijgt. Ik ga dan wel een speciaal gevoel ontwikkelen voor die mensen, maar het loopt lang niet altijd uit op zielsliefde. Dan heb ik eigenlijk 2 vraagjes: Wat speelt er allemaal mee in zielsliefde? En die mensen die me meteen opvallen, zijn dat zielsverwanten of ben ik daar op een andere manier mee verbonden?

Antwoord
Als je zielsliefde ervaart dan weet je dat. Dan twijfel je daar niet aan. Als je aanvoelt of je iets voor mensen gaat voelen of niet heeft dat vooral met je persoonlijke bewustzijnsniveau te maken (uitgedrukt in ‘energie-frequentie’ of trilling). Ieder mens heeft een eigen unieke bewustzijnsfrequentie zoals het een unieke vingerafdruk en DNA-samenstelling heeft. Mensen met bewustzijnsniveaus die dicht bij elkaar liggen voelen meer voor elkaar en mensen waar de bewustzijnsniveaus verder uit elkaar liggen voelen minder voor elkaar. Bij zielsliefde zit je letterlijk op dezelfde golflengte, hetzelfde bewustzijnsniveau, dezelfde frequentie. Je bent hetzelfde, je bent een.(Tiny)