Q0070. Ik ben een vrouw en getrouwd met een man, ik heb mijn tweelingziel gevonden in een vrouw, kan dat ook?

Onbekend

Ik ben een vrouw en getrouwd met een man, ik heb mijn tweelingziel gevonden in een vrouw,kan dat ook?…Ik ben getrouwd met een man,maar ik heb mijn tweelingziel gevonden in een vrouw, zoveel liefde, warmte en genegenheid, ze heeft me in mijn ziel geraakt, ik ben hiervan nogal in de war geweest, dacht en denk nog steeds biseksueel te zijn. Wie herkent dit?

Antwoord
Dit geeft bij mij veel herkenning. Ook ik ben samenwonend met man en kinderen. Zij is gehuwd en heeft kinderen, veel contact hebben we niet maar bij haar heb ik iets gevoeld wat ik bij andere mensen, zelfs mijn eigen partner nog nooit gevoeld heb. Dit bracht ook voor mij veel verwarring, loslaten is de boodschap maar vindt dit zeer moeilijk.(Onbekend)

Antwoord
Goede vraag, persoonlijk denk ik wel dat je zielverwant ook een vrouw zou kunnen zijn. Alleen hangt het er wel van af wat voor gevoel je bij diegene hebt, uit jouw verhaal maak ik op dat jullie beide erg aangetrokken tot elkaar waren. Dit kan ook komen door het geen wat jullie beide mee gemaakt hebben. Bijvoorbeeld een niet goed lopende relatie tussen jou en je man, misschien heeft je vriendin een soort gelijke situatie meegemaakt, deze overeenkomst zorgt er sowieso al voor dat een band tussen twee personen sterker wordt. Ik zeg absoluut niet dat jullie geen zielverwanten zijn, het is juist heel goed mogelijk dat deze vrouw jouw zielsverwant is. Alleen jullie twee weten dat. Door veel praten zal je zien dat er vele overeenkomsten tussen jullie zijn, op den duur kom je er vanzelf achter als deze vrouw daadwerkelijk je zielverwant is. In dat geval geniet dan met volle teugen!!!!!!(Onbekend)

Antwoord
Het ligt aan wat jullie zelf willen. Praat met elkaar hierover. Laat je niet leiden door angst.(Onbekend)