Q0069. Ik vraag me af of het mogelijk is om via internet(chatten) je tweelingziel te ontmoeten?

Marion

Sinds een paar weken weken chat ik nu al met een man (hij is getrouwd) in Soulseek (muziekprogramma). Het klikte meteen tussen ons, een gevoel van kennen en herkennen. Heel vreemd ik kan het niet verklaren…we weten ook niet van elkaar hoe we er uit zien. Hij vind het ook vreemd, zei vandaag dat ie me niet kwijt wilde! En hij zei me vandaag ook opeens dat ie van me hield….toen ik dat las kreeg ik een vreemd gevoel (niet onprettig) in mijn buik. Maar af en toe twijfel ik of het wel verstandig is, om hier mee door te gaan…ik heb al vaak genoeg mijn neus gestoten, heb ik hem ook gezegd. Maar we kunnen en willen er ook niet mee stoppen…heel vreemd. Ik hoop dat je dit kan verklaren.

AntwoordJazeker!
Dit is de meest voorkomende manier. Uit een enquete door http://www.freewebs.com/twinsoulsweb/ blijkt dat internet met 33% de nummer 1 ontmoetingsplaats is voor tweelingzielen. Volg je gevoel, dat klopt altijd .(Tiny)

Antwoord
Ook ik heb mijn zielsliefde via chat ontmoet alleen wist ik toen nog niet dat het een benaming had. Ik kan alleen maar zeggen volg je hart! Het is de mooiste ervaring die je kan krijgen in je leven! (Onbekend)