Q0067. Hoe kan ik weer contact met mijn zielemaat krijgen?

Mischa

Ik heb mijn zielemaat vorig jaar in februari ontmoet via het internet. We mailden en sms’ten iedere dag,we hadden het gevoel dat we elkaar al lang kennen en we hebben de zelfde interresse,we zitten allebeide in de agrarische sector. Mijn vraag is, mijn zus is jaloes en heeft mij erg zwart gemaakt tegen over mijn zielemaat,en sinds dien wil hij niks met mij te maken hebben. Ik voel nog steeds dat we verbonden met elkaar zijn. Maar het is net of er een zwarte deken over ons gegooid. Ik ga in april naar hem toe en de confrontatie ga ik aan,we hebben elkaar nog nooit ontmoet,ja wel in onze dromen. Ik mis mijn zielemaat,de gesprekken over ons vak enz. Hoe kan ik die zwarte deken weg krijgen?

Antwoord
Jullie hebben veel uit te praten, bij een zielskontact zal nooit iemand tussen jullie in kunnen komen, volg je gevoel en luister niet naar mensen die dit jullie niet gunnen. Bescherm elkaar, alleen jullie weten hoe het zit, een ander zal nooit weten wat zielsliefde inhoud als je het niet kent.(Marian)