Q0060. De man in mijn hoofd; Wie kan mij helpen erachter te komen of dit mijn tweelingziel is?

Onbekend

Tja, moeilijke te omschrijven maar ik probeer het : sinds meer dan 15 jaar “spookt” er een man in mijn hoofd, hij spreekt Engels, draagt vaak een uniform, ik ken ieder detail van zijn gezicht, zonder deze “aanwezigheid” zou ik niet kunnnen leven. Wie kan mij helpen erachter te komen of dit mijn tweelingziel is, iemand die ik ooit zal ontmoeten, is het iemand uit een ander leven of is het enkel de prins op het witte paard die ik zelf heb “gemaakt” een droompersoon ( ze zijn gevaarlijk want hebben geen fouten). Ik wordt er radeloos van omdat ik niet weet wie hij is.

Antwoord
Hallo, ik heb je verhaaltje gelezen en mijn gevoel zegt dat het een spirit is die nog niet over is naar het licht. Ik heb dit ook meegemaakt en had een man bij me uit Engeland een mijnwerker. Tijdens de cursus mediumschap hebben we hem naar het licht gestuurd. Ik heb het gevoel dat dat bij jou ook zo is en geen tweelingziel. Lieve groet(Diny)