Q0053. Mijn hart en ziel en geest zijn bezet, door mijn soulmate, hoe kan ik een ander weer toelaten?

Onbekend

Mijn verhaal is heel erg vreemd. Ik had jarenlang pijn en verdriet en tegenslagen in mijn leven gehad, dat ik het niet meer zag zitten en het enige wat ik aan dacht op dat moment is: Ik wil dood en ik heb veel pogingen gedaan. Zoals altijd en ik weet niet aan wat heb ik het te danken, kwam iemand in mijn leven. Het was een contact via internet mailen en chatten. Dat deed goed ontzettend goed. Het lijkt zoals zoveel herinneringen naar boven kwamen. Deze ervaring heeft mij weer tot leven gebracht en toen ik zijn foto voor het eerste zag, was ik diep geschrokken het is te mooi om waar te zijn. Ik herkende het en ik heb het van jeugd af getekend, al waren de ogen heel anders.Het duurde niet lang en er kwamen heel veel ruzies en misverstanden. Kortom het was meer downs dan ups. Achteraf heb ik het eind vorig jaar definitief afgebroken. Wat frappant is. Ik ging in april vorig jaar naar een feest met een super bizar gevoel die mijn hele lijf beheerste ik kom vandaag mijn ware tegen. Ik had heel erg lang gewacht en ik dacht misschien had weer mijn gevoel tegen mij gelogen, al had ik nooit eerder naar mijn gevoel geluisterd. Ik had een belofte aan mijn vrienden gemaakt, dat ik vanaf die dag alleen op basis van liefde zou gaan leven en ogen omhoog en zag een spiegelbeeld van die mail vriend. Ik dacht dat hij die ‘vriend’ was. Alles lijkt zoals hij hij is. Het was allemaal verwarrend voor mij. Mijn vrienden dachten ook hetzelfde zelfs hun namen waren precies hetzelfde. Zij zei; jij weet het nu, stop met zoeken. Ik ging huilend naar huis en huil nog steeds voor hem en draag zijn foto in mijn portemonnee, iets wat ik nooit eerder deed met niemand. Het enige wat ik nu weet, alles was totaal veranderd in mijn leven.. Alleen mooie dingen en het goede is op en overal, maar ook veel pijn en verdriet in mijn hart, al is mijn hart heel erg warm geworden en liefde straalt uit mijn ogen en geliefde door velen maak niet uit waar ik terechtkom. Mijn zogenaamde vriend had mij gek gedeclareerd, gescholden en heel laag behandeld. Maakt niet uit, zegt meer over hem, dan mij. Ik draag geen haat. Ik heb er inmiddels een punt achter gezet. Nu heb ik een ander probleem. Mijn hart en ziel en geest zijn bezet, door mijn soulmate en ik kan mijn hart niet meer openen voor een ander, al heb ik het vaker geprobeerd en ik kan ook mijn soulmate wel vinden en ik durf het niet. Ik ben zo angstig, dat ik heel veel heb gedeeld met een spiegelbeeld van hem ( alleen geestelijk, maar ook wel intiem). Ik voel mij nog steeds heel verdrietig en ik weet niet hoe ik verder moet. Wie kan mij een raad geven?

Antwoord
Je eigen gevoelens zijn nog belangrijker dan die van je zielsliefde. Hou altijd het meest van je zelf.(Willem)

Antwoord
Wat heerlijk kort door de bocht!! En gelijk heb je Willem! Het is het antwoord op alle vragen.(Onbekend)

Antwoord
@willem (antwoord 1) je moet zeker van jezelf houden maar je gevoel voor je zielsliefde overstijgt alles. Niet altijd zijn je eigen gevoelens belangrijker, als je jezelf helemaal geeft aan je zielsliefde is je gevoel van je zielsliefde(Onbekend)