Q0052. Niet een specifieke vraag

H.C.

Lieve Tiny en andere lotgenoten, allereerst wil ik je bedanken voor deze site, het is heerlijk om herkenning te vinden. wat ik vooral herken is dat het om onvoorwaardelijke liefde gaat. om je daarvan bewust te worden en ervoor te kiezen. als je zielsliefde/tweeling in je leven komt is dat een hele grote confrontatie met jezelf. als het zonnetje in je leven gaat schijnen komt je eigen schaduw in het licht zogezegd. je eigen weerstand tegen de liefde; hetgeen je ervaart als angst en tekortkomen en het zoekt buiten jezelf. voor mij is dit proces van bewustwording voltooid. Dit is zoals ik het nú ervaar; ik heb de liefde voor mezelf en dus ook voor hem/ mijn tweelingziel want wij ZIJN dezelfde en ik heb de liefde ook voor anderen. Dus ik heb liefde zat en kom niks tekort ik voel en weet dat ik in het licht en de liefde leef en verbonden ben met de Bron. Ik ben zelf een klein bronnetje, mijn hart is vol van liefde en het loopt over en ik wil het graag geven. ik wil graag anderen steunen in het leren de liefde in zichzelf te vinden. mijn tweeling/wederhelft heeft zijn proces nog niet voltooid en het is steeds maar weer loslaten. We zijn in de ziel al verbonden en een éénheid en dat weet hij ook maar hij kan daar nog niet voor kiezen omdat hij nog niet voor zichzelf kan kiezen; zo zie ik dat. En ik moet hem zijn eigen weg laten gaan. Mijn liefde voor hem is er altijd. Pas als hij bewust beseft dat ook hij de liefde voor zichzélf heeft en voor anderen, pas dan zullen we een team gaan vormen en anderen in onze omgeving kunnen helpen. En ik verlang heel erg naar ook de lichamelijke en emotionele ervaring van één zijn, want hoewel ik mezelf ben geworden ben ik niet compleet zonder hem. Dus mijn advies aan anderen ‘als ik mag’ is leer de liefde in jezelf te zoeken en alles wat je nodig hebt voor jezelf te zijn; leer dat jij de liefde zelf bent op jouw manier en je zult je vrij voelen en vrede hebben met je bent en wie je tweeling is want je bent één en dezelfde. je zult vertrouwen vinden in allebei. Ik ben Thuisgekomen en wacht op hem. en ik zorg er ondertussen voor dat dit een goed Thuis is waar ik hem verwelkomen kan en hij zal met respect ontvangen worden. Want ik zie de liefde die hij is en die wij als mensen zijn. stel je het leven eens voor als een onmetelijk grote bol van licht die bestaat uit lichtwezens, en dan dat wij allemaal 1 van die lichtwezens zijn; het gaat er uiteindelijk ‘alleen maar’ om dat wij bewust ons zelf worden, dat je weet dat je het licht en de liefde al bént. Ik hoop dat anderen hier iets aan hebben en sta altijd op voor contact.

Antwoord
Aan het stukje van HC bij deze vraag zal iedereen steun hebben. Ik weet hoe moeilijk het is als je jou zielsliefde mist en geen contact hebt, het sloopt je van binnen. Een rouwproces dat eeuwig duurt. Tot je hem/haar weer spreekt.(Onbekend)