Q0051. Wie heeft wel de stap gemaakt?

Onbekend

Na een relatie van 21 jaar ,waarvan 14 jaren getrouwd , heb ik de stap gemaakt. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik de laatste tijd al niet meer gelukkig was in mijn huwelijk,en al had besloten om bij mijn man weg te gaan. Toen kon ik ook mijn hart open zetten voor hem en ervaarden hij en ik wat zielsliefde is. Maar het zijn vaak niet de makkelijkste relaties, juist omdat je elkaar zo sterk aanvoeld. Maar ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing.

Antwoord
Kijk aan een bewijs hoe mooi zielsliefde kan zijn,juist omdat je elkaar zo goed aanvoeld, je weet precies wat de ander lekker vind, sex is intenser.(Onbekend)

Antwoord
Hoop dat mijn lief dit leest..een mooi berichtje..dank je wel..de mooiste relatie op aarde, die wil je je toch niet voorbij laten gaan..!(Onbekend)

Antwoord
Goed voor jou dat je de sprong waagde. Je zal ongetwijfeld een boeiend leven leiden en al jouw gevoelens omarmen. Blij dit te lezen dat er toch wel zijn die samen kunnen zijn. Mag ik je vragen of jullie op alle vlakken passen? Emotioneel, rationeel, passioneel en seksueel. (Onbekend)