Q0046. Hoe kan ik leren zijn paniek en pijn niet meer te voelen? (hoe kan ik hem loslaten)

Sylvia

Ik heb in november mijn tweelingziel leren kennen. Helaas (zoals zoveel verhalen) zit hij nog in een relatie. Het punt is dat hij mij vorige week heeft gezegd m maar te vergeten en verder te gaan met mijn leven. Dit gaat echter niet omdat elke keer als ik de beslissing neem m los te laten en m dat ook in gedachten vertel, ik even daarna voel dat ie in mijn hart komt. Normaal zit ie daar al maar dan ineens weer even veel heftiger. Ik wil geen contact met m opnemen omdat ik bang ben dat t m beinvloed in zijn beslissingen. Ik voel ook zijn paniek en pijn. Ik ben nu op zoek naar een meditatie of oefening waardoor ik in ieder geval mezelf kan beschermen tegen zijn gevoelens omdat op dit moment alles gewoon stil staat voor me. Ik wil eigenlijk gewoon verder leven tot het moment dat hij bij me terug komt ( dat dat gaat gebeuren weet ik). Heeft er iemand tips?

Antwoord
Je kunt hem nooit vergeten..Ik zal je zeggen dat als dit voor hem ook een zielsliefde/vriendschap ervaring is met jou dan zal hij zelf die pijn ook gaan voelen.Pas als je het niet meer hebt zul je het missen.Ik heb zelf ook een keer afstand genomen van mijn zielsliefde/vriendschap en dat heeft ons beide zoveel pijn gedaan dat dat maar 2 dagen vol te houden was en wij beide via e-mail en telefaan weer contact hebben opgezocht.terwijl wij best weken zonder elkaar kunnen als we maar weten dat we elkaar weer zien.dus als jij zeker wet dat je hem ooit weer tegen komt kun je dat gevoel misschien wel vast houden en dit zien als een pauze een lange vakantie. Vriendelijke groet ik hoop dat je er wat aan hebt.(Onbekend)