Q0044. Hoe kan ik afstand houden tot mijn zielsliefde?

Onbekend

Ik heb 10 jaar geleden kennis met hem gemaakt via een wederzijdse kennis. Ons eerste oogcontact was alsof we in elkaar verzonken waren, de tijd hield op met bestaan. Wij zijn beiden getrouwd, na 5 jaar zijn wij 1 keer intiem geweest en daardoor kon ik dit alles een plekje geven. Hij is een persoon die van vrouwen houdt, hij vertelt mij ook alles, tot zijn diepste geheimpjes (zelfs zijn vrouw weet hier niets van). Hij zal mij ook altijd pijn doen en kwetsen. We hebben erover gepraat en zijn antwoord was dat degenen van wie je echt houdt, die zul je altijd kwetsen. Ik heb getracht een punt te zetten achter deze relatie, maar het is me niet gelukt. Ik kan en wil mijn gezin geen pijn doen, maar hoe moet ik hier in verder. Vooral als ik weet dat hij voor 3 jaar weer voor zijn werk hier wordt geplaatst. Afstand houden wordt steeds moeilijker.

Antwoord
Als hij niet van andere vrouwen af kan blijven,dan heb je hem nooit alleen? Is het bij hem naar jou toe wel echte zielsliefde?(Marian)

Antwoord
Inderdaad, is hij wel je twin. Vraag jezelf af of begeerte gaat of echte zielsliefde. ik hoop voor je dat hij je niet voor de gek houdt met zijn praatjes. ik vind het nogal vreemd dat hij zegt, dat hij jou zal kwetsen omdat hij het meeste van jou houdt!? (Onbekend)

Antwoord
Ik vraag me af of het je zielsmaatje is. Ik heb het idee dat hij je dingen vertelt die je graag wilt horen. je zet je huwelijk op het spel voor een flame. Zorg er voor dat je weer met beide benen op de grond kom te staan voordat je ontmoeting met je ‘zielsmaatje’ gaat plaatsvinden. Hoe zou jij het vinden als jouw man dit achter jouw rug zou doen?(Onbekend)