Q0040. Kun je iemand ook herkennen met een ander uiterlijk (van een ander tijd)?

Onbekend

Mijn tweelingziel Angelo en ik kennen elkaar nu al vier jaar met goede en slechte tijden. In het begin had ik nog een relatie en hij niet maar nu is het omgekeerd. Ik ben nu alleen en hij heeft een relatie. Dus het gevolg is dat we geen contact meer met elkaar hebben. Dat heel veel pijn doet want hij wil niet meer met mij praten. Mijn vraag is nu; kan dit goed komen tussen ons? Blijven de gevoelens hetzelfde voor elkaar ook al zijn er andere partners (bij hem dan)? Ik had hem een brief gestuurd met mijn gevoelens voor hem en sindsdien voel ik hem niet meer en hij wil niet meer met mij praten en zegt dat hij dat doet voor zijn vriendin. Wat moet ik daaruit besluiten? Onderdrukt hij zijn gevoelens voor mij dan? Ik ben beetje ten einde raad. We hadden zo iets moois, waarom doet dit zo’n pijn. Als tweelingziel kan ik niet zonder hem en hij kan wel zonder mij want hij wil geen contact met mij…. Mijn intuïtie zei me nog; ‘alles komt goed’ en heb nu zeer harde klap in mijn gezicht gekregen omdat het niet zo blijkt te zijn.

Antwoord
Maak je niet afhankelijk van je zielsliefde! Je hebt iets heel moois ervaren wat je graag de rest van je leven wilt blijven ervaren. Dat kan zeker, maar misschien niet met hem. Wat je hebt ervaren is je eigen onvoorwaardelijke liefde. Hij is jouw meest zuivere spiegel om je dat te laten ervaren. Maar hij is jouw spiegel, jij bent de bron, het is JOUW liefde. Laat hem los en zoek wat je wilt vinden in jezelf. Misschien wordt het ooit een liefdesrelatie met hem maar misschien ook niet. Leef gewoon je leven en zie hoe het loopt maar richt je leven en je gevoel niet afhankelijk van hem in. ‘Pijn’ is wat JIJ voelt, niet iets wat komt door de situatie zelf. Het is hoe JIJ met de situatie omgaat. Kijk wat meer naar wat voor moois het je heeft gebracht en wat minder naar wat je nu niet denkt te hebben. Waarom hij niet een partnerrelatie met je wil maakt voor jou toch niets uit. Respecteer en accepteer dat hij zijn eigen keuzes maakt, ook al zou jij andere keuzes hebben gemaakt. Vraag jezelf een af: Waar verlang je naar als je naar die zielsliefde verlangt? Naar het liefdesgevoel of naar de persoon? Zelf weet ik het antwoord ook niet haha.(Tiny)

Reactie
Een vraag aan Tiny; jij bent zo snel met je antwoorden. Ik vraag me af, ben je zelf over je zielsliefde heen? Of verstop je het van binnen? Je verteld je hebt daarna nooit meer iemand anders gehad. Is dat omdat je hart bezet is ,en niet open staat voor een andere relatie? omdat je weet ,dat dit gevoel nooit hetzelfde zal zijn als met je zielsliefde. ik denk dat je diep van binnen het antwoord wel weet,maar probeert stoer te blijven van buiten.(Katrien)

Antwoord
Het is exact wat Tiny hiervoor zegt “Wat je hebt ervaren is je eigen onvoorwaardelijke liefde. Hij is jouw meest zuivere spiegel om je dat te laten ervaren. Maar hij is jouw piegel, jij bent de bron, het is JOUW liefde. Laat hem los en zoek wat je wilt vinden in jezelf.”Ik ken het wederzijds ervaren van zielsverwantschap met dezelfde afloop. Het doet vreselijk veel pijn. Toch kun je na enige afstand te nemen zien dat je op weg bent geholpen en daar het bestaan (niet zozeer de persoon al mag dat ook wel) dankbaar voor zijn. Het houdt hier op omdat het zijn doel gediend heeft. Je hebt rust en reflectie nodig om te kunnen zien dat het je doel niet dient om je in deze relatie te verliezen. Je bent op weg naar iets veel groters en onderweg valt er zo nu en dan wat van de kar. Dat maakt de last lichter voor het paard. Gebruik die vrijkomende energie niet om achterom te kijken en in verdriet te verzwelgen maar om op zoek te gaan waar die pijn vandaan komt… in jou, niet erbuiten. Je zult door wat weerstand heen moeten om pijn te willen voelen, en merken dat de weerstand juist de pijn is. Dat het anders willen dan waarin je je bevindt, altijd en eeuwig pijn veroorzaakt. (oja Tiny ik verlang naar het liefdesgevoel).(Otto)

Antwoord
Velen van ons hebben lang en ver gereisd om opnieuw samen te smelten met onze andere complete helft die we zijn kwijtgeraakt in ons vorige leven. Een Zielsliefde is iemand van wie al voordat je incarneerde bekend was dat hij/zij je zou helpen. Je levensloop zal vele richtingen nemen en op het perfecte moment kan je Zielsliefde je leven opnieuw binnenkomen en je op een krachtige manier over jezelf laten leren. Velen denken dat ze met hun Zielsliefde zijn getrouwd, maar weinig mensen leven werkelijk in zo’n relatie, al zouden ze dat wel graag willen, of ze zijn hier tevreden mee, en weten niet beter. Het is een speciale ontmoeting als je je zielsliefde ontmoet, of weer herkent na eeuwige levens, een die hoogst waarschijnlijk je leven zal veranderen. Dit kan positief of negatief zijn, dat hangt af van hoe je in jezelf staat. Er komt zoveel los, alle verdriet en geluk van het heden komt weer naar boven. Als je je op dit moment sterk tot iemand aangetrokken voelt, is het goed om te beseffen dat je Tweeling Straal in je buurt zou kunnen zijn, dat zijn energie dus om je heen hangt en dat dit is wat je werkelijk voelt. Het zal voelen alsof je elkaar altijd gekend hebt en samengewerkt hebt en dat is ook zo. Er bestaat een speciale band tussen Tweeling Vlammen en je zult voor altijd met het hart verbonden zijn want iemand zal nooit die speciale liefde met een Tweeling Vlam vergeten. Het is verheven boven de menselijke seksualiteit en het is zuiverheid van toewijding om samen te werken tijdens deze cycli. Je bent door veel heengegaan en nadat de Tweeling Straal gesplitst werd was de eerste relatie die je inging met een Tweeling Vlam. Op het niveau waar we gesplitst werden was er nog geen tijd voor jaloezie, we schiepen en leefden alleen maar in de liefde van onze Bron. wij wisten dat er een tijd zou komen, dat we eens opnieuw als een hart voor eeuwig herenigd zouden worden. Ik kan jullie eerlijk zeggen dat er droevige en pijnlijke herinneringen zijn aan deze scheiding van twee harten, wat allemaal gezuiverd kan worden door de Goddelijke omarming (het lot) met een Tweeling Straal, als je in dit leven het geluk mag hebben dat die weer plaatsvindt en elkaar weer mag hervinden. Dat je die ene speciale mag terug vinden, mocht je beide op aarde zijn, anders vind je hem in een volgend leven of levens daarop. Speciaal dat je elkaar dit leven weer mocht tegen komen, los laten, nadat je elkaar eindelijk weer hebt ontmoet? Een pijn die je nooit meer kwijtraakt. Niemand anders kan die leegte in je hart nog warmte geven! behalve die ene speciale. Als je zielsliefde hebt ontdekt, ga je nooit meer voor minder.(Roel)