Q0030. Wie ziet of voelt zijn tweelingziel bij zich, terwijl die op grote afstand is?

Lara

Ik heb nu zo een 3,5 jr geleden mijn tweelingsziel leren kennen. Alles wat er over tweelingszielen heb gelezen, heb ik daad werkelijk gevoeld en ik weet dat we echt een band hebben. Maar nu hebben we helemaal geen contact meer en ik weet ook niet of ik het wil maar eigenlijk ook wel. Een paar weken geleden zag ik voor me een bepaald beeld en dat werd een vage schim en toen donker en daar kwam weer een gezicht tevoorschijn en ik werd er bang voor en ik riep zomaar zijn naam en dat hij weg moest gaan. Dat vond ik zo raar maar ik weet dat we op afstand contact met elkaar hebben maar dat is nooit bevestigd. Ik weet eigenlijk niet hoe ik er mee om moet gaan. Wie herkent dit? Ik zou graag advies krijgen van iemand die gelijke soort ervaringen heeft.

Antwoord
Ik kan mijn twin voelen. het is niet altijd een pretje vanwege zijn onrust die ik bij hem voelde bij hem op afstand gedurende dag. Ik wilde dit niet langer voor mezelf. Door steeds terug te gaan naar mijn eigen gevoel ipv met zijn gevoel bezig te zijn, leerde ik hier mee omgaan. Het is steeds een kwestie terug te keren naar je eigen gevoel. Nu ligt het aan mij of ik wil voelen hoe hij zich voelt, en roep het op wanneer ik dat wil. (Onbekend)