Q0024. Herkennen jullie dit?

N. Sommer

Mijn zielsliefde is 12 jaar ouder, heerlijk eigenwijs en sinds twee jaar heb ik hem niet meer gezien. Hoe ik contact kan maken weet ik niet. Ik werk met hem niet meer samen. Wel is het zo dat ik ontzettend vaak (dagelijks) aan hem denk en me vleugelloos voel zonder hem. Ik roep hem in de geest en stuur hem lieve woordjes. (Gedachtekracht) Of hij er iets van voelt weet ik niet. Herkennen jullie dit?

Antwoord
Jij noemt het ‘vleugelloos’, iemand noemde het ‘geamputeerd’, vaak voelen mensen zich ‘incompleet’ of ‘niet volledig’ zonder het contact met hun zielsliefde. Dat je dit voelt en dat je veel aan zo iemand blijft denken is heel normaal. Het wordt wel minder maar het zal nooit verdwijnen en dat is ook niet erg want het is een deel van je. Probeer het gewoon te zien als een normaal onderdeel van je leven. Ook al voelt het raar dat een deel van jezelf niet bij je is.
(Tiny)