Q0023. Heb ik dan toch op een of andere manier een verband met haar of is dat niet zo?

Onbekend

Ik ben twee jaar geleden gescheiden van mijn ex dat was namelijk een vrouw die had me daarvoor al een jaar of twee bedrogen en ik heb ze sinds januari 2003 niet meer gezien. ofgesproken. Nu 2 jaar verder heb ik het gevoel dat ik haar nog steeds niet kan loslaten en dat ik iedere keer het gevoel heb dat ze toch dicht bij mij in de buurt is en ik heb het gevoel dat ik denk dat er iets met haar aan de hand is en dat ben ik zelf zo gevoellig waar kan dat aan liggen? Heb ik dan toch op een of andere manier een verband met haar of is dat niet zo?

Antwoord
Als je lang genoeg blijft denken aan jouw ex dan krijg je natuurlijk gevoelens binnen. Waar je jouw concentratie op legt vergroot. Als je in het verleden blijft hangen, komt het verleden telkens weer. Heeft niets met zielsliefde te maken, heeft met niet loslaten van het verleden te maken.
(Onbekend)