Q0022. Wat houdt een zielsverwant eigenlijk precies in?

Rilana

Hallo ik had een vraag wat houdt een zielsverwant eigenlijk precies in? Want ik denk dat ik de mijne gevonden heb.

Antwoord
Zielsverwant kan je meerdere hebben zoals bv je ouders zusjes broers vrienden. Zielsliefde die heb je maar een.
(Onbekend)

Antwoord
1 zielsliefde?! In 2010 kwam iemand op mijn pad (een oude klasgenoot, die heeft er op een of ander manier voor gezorgd dat mijn zoektoch naar mezelf begon en me open te stellen voor opnieuw iemand lief te hebben. we hebben nog nu en dan contact. niet lang daarna leerde ik kort iemand kennen, die op dat moment hetzelfde doormaakte als wat ik een paar jaar eerder doormaakte. een paar maanden later iemand, die mij het spirituele liet zien en kijk op geloof. alle drie de personen voelde ik goed aan en rook en voelde ze wanneer ze niet in de buurt waren. ook in mijn dromen. bij laatste van deze drie dacht ik echt dat hij mijn zielsliefde was. totdat ik deze jongeman leerde kennen, ongeveer zelfde eigenschappen, zelfde interesses etc. waarschijnlijk heb ik hem iets laten zien, waardoor hij zich terugtrekt en weer in een ander relatie zit of terug is bij zijn ex. en ik neem het hem niet kwalijk, want waarschijnlijk leert zij hem iets wat hij nu niet bij mij kan vinden. ond! ertussen overal tekens, zien in mijn dromen. en afgelopen weekend was ik jarig, zat echt niet lekker in mijn vel, maar ben togh gaan stappen om mijn gedachten los te laten. in een oogopslag keek ik omhoog en zag hem met een andere meid voorbij lopen, door de drukte heen. het rare is ik zag alleen hem en haar zag ik niet goed. alsof ik alleen hem moest zien. ondertussen mis ik hem ontzettend) dus dan vraag ik me echt af welke is dan mijn zielsliefde en is er werkelijk maar 1? alles in me zegt wel de laatste.
(Onbekend)