Q0021. Kan iemand me helpen hoe ik hem kan uitlegen hoe ontzettend gek ik op hem ben?

Sandy

ik heb een man ontmoet 3 maanden geleden via een relatieplanet en toen ik hem zag voor het eerst, het leek alsof ik een engel zag en hij was zo puur zo lief en leuk. Het voelde meteen vetrouwd en ik voel me meteen op mijn gemaak bij hem en hij bij mij. We zijn heel snel naar elkaar toe gegroeit als twee rozen, het was geweldig tot zijn ex een nieuw vriendje kreeg en hij kon dat niet los laten want hij houdt nog steeds heel veel van haar. Ik heb hem alles laten zien hoeveel ik om hem gaf en geef maar hij kon zijn ex niet loslaten, maar ik denk dag en nacht aan hem als ik op straat loop hoop ik hem te zien, of hem te spreken, ik mis hem zo erg dat mijn hart schreuw om hem, ik veel domme dingen gedaan om te laten zien hoe veel ik van hem hou maar het was en het is niet genoeg …. ik heb dit nog nooit zo gevoelt bij niemand, voor mij is hij mij engel. Kan iemand me helpen hoe ik hem kan uitlegen hoe ontzettend gek ik op hem ben en dat mijn liefde niet over is en gaat volgens mij ook niet over. Het lijkt alsof ik gevangen ben in een onmogelijke liefde, mijn liefde is meer dat ik zelf kan uitlegen, soms word ik bang van. kan iemand me helpen????????

Antwoord
hey, ik wil je heel graag helpen zeg het uit u hart. Zeg wat ge voelt, zeg hem dat hij een nieuw leven met u kan opbouwen. Je zal zeggen; ja, gij e makkelijk praten maar zeg het gewoon tegen hem!
(Silke)

Antwoord
Ik heb de indruk, hoe meer je jouw liefde aan hem laat zien, hoe benauwder hij het gaat krijgen. Ik den dat je hem serieus moet nemen, als hij zegt dat hij nog van zijn ex houdt. tenslotte kiest hij voor gevoelens die hij nog voor zijn ex heeftBgrijpelijk dat het meilijk te aanvaarden is voor jou, maar meer keus heb je niet. Roep jezelf weer tot de orde zodat je kijk op de gehele situatie anders wordt. Je kunt liefde niet forceren.
(Onbekend)