Q0020. Waarom hebben we zo’n speciale band, en hoe kom ik erachter wat die band is?

Onbekend

Heb een meisje/vrouw leren kennen, toen werden we eerst lichamelijk naar elkaar toegetrokken maar ik kan soms voelen hoe zij zich voelt, als 1 van ons zich klote voelt ….. en we bellen/zien elkaar is dat gevoel binnen 5 minuten weg! Dit is compleet nieuw maar ik weet ook gewoon dngen van te voren over ons en haar…. zoals of ze haar opleiding gehaald had en zo! Nu vraag ik me af waarom hebben we zo’n speciale band, en hoe kom ik erachter wat die band is?

Antwoord
Ook ik voelde dingen die ik niet kon weten.Je verteld over de opleiding. Je wist t gewoon.Zo had ik dat met hem ook. Ik wist dat hij een eigen studio gemaakt had.Was er geweest. Hij vertelde me dat in onze tweede ontmoeting en daar zat 7 maanden tussen.
(Onbekend)

Antwoord
Je bent op goede weg, door jouw vraagstelling zal je er gauw genoeg zelf achterkomen. Jullie zijn op een dieper niveau 1. Blijf graven je zal jouw diepere zelf vinden en zo antwoorden krijgen van binnenuit. Heel speciaal voor jou en jouw meisje, geniet ervan!
(Onbekend)