Q0018. Wat betekent dit wat ik voel?

Karen

Nu ongeveer 5 jaar geleden heb ik een man ontmoet waar ik meteen een bepaald gevoel bij kreeg. Hij heeft/had dat gevoel ook bij mij. We hebben beide al heel lang een relatie en ik ben er ook niet meteen op in gegaan om elkaar (stiekem) te gaan ontmoeten. Zag het als “vreemdgaan” en dat vind ik niet kunnen. Ik kon en nu nog steeds niet (hem)niet loslaten en ben na een paar maanden er toch op ingegaan om af te spreken. Er is een bepaald soort aantrekkingskracht tussen ons wat een heel bijzonder gevoel geeft. Bij elkaar zijn is al genoeg. Ik heb hem na een jaar voor de keuze gesteld om voor elkaar te kiezen, hij kon dat niet vanwege zijn kinderen, ik heb dat gerespecteerd en wilde dan ook geen contact meer.Toch zocht hij weer contact. Ik heb hem vaak verteld hoeveel ik voor hem voel,toch is dat niet genoeg geweest. Het is nu 4 jaar later en soms hebben we nog toevallig contact.Als ik veel aan hem denk en “vraag” hem te zien, dan zie ik hem toevallig?! Sinds de avond dat ik hem heb ontmoet gaat er geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Soms voelt het alsof mijn lichaam om hem schreeuwt, zo intens. Toch zullen we niet bij elkaar komen zegt mijn gevoel, niet nu. Hij kan mij ook niet loslaten, maar kan er wel makkelijker mee omgaan en ziet het misschien wel anders dan ik, toch hoor ik een stemmetje me zeggen dat hij het zo voelt maar hij niet weet wat het is. Als het een verliefdheid zou zijn dan zou het niet op deze manier aanhouden denk ik. Ik alleen kan voelen wat ik voel, maar kunt u me uitleggen wat dit kan betekenen.

Antwoord
Ik weet wat je doormaakt en het is zeker niet gemakkelijk. Ik zit ook met de gemengde gevoelens waar ik graag een antwoord op had.
(Onbekend)