Q0017. Hoe kan ik er zeker van zijn, dat mijn gevoel klopt?

A.

Vanaf vorig jaar is er een man in mijn leven. Wij hebben geen relatie gehad. Wel is het zo, dat ik mij altijd zijn opmerkingen veel meer aantrek dan die van anderen. Zijn moeder voeldemeteen vertrouwd als dat ik haar al jaren ken. dit zelfde heb ik ervaren bij zijn beste vriend. Wij hebben veel botisingen achter de rug. Maar telkens hebben we er beiden veel aan gedaan om er snel weer uit te komen. We begrijpen elkaar heel goed. Ik voel hem feilloos aan. Onze ervaringen, levensinstelling en keuzes komen met elkaar overeen. daarnaast heb ik gedurende een groepsmeditatie waar ook vijf anderen bij aanwezig waren, ervaren, dat een verschijning (klein vlammetje met zijn verschijning in het wit ervoor) dat mij verzocht heeft of dat ik 1 met hem wilde worden. Ik heb toen ja geantwoord en wat er toen gebeurde was een vervlochten samensmelting van een tweetal gouden koorden. Dat van mij kwam uit mijn kruin, dat andere van dat vlammetje met zijn verschijning. Alhoewel er meer tekenen zijn is dit voor mij doorslaggevend. Ik vermoed mijn tweelingziel te hebben gevonden. Maar van hem heb ik daar geen aanwijzing over. Hoe kan ik er zeker van zijn, dat mijn gevoel klopt?

Antwoord
Door er op te Vertrouwen en er in te Geloven. Als je gaat Twijfelen dan is je Angst/Ego aan de Macht, Liefde twijfelt niet, die Weet….
(Ivy)

Antwoord
Uw gevoel is altijd waar, het is het denken erover dat je in de war brengt. Het gevoel zit van binnen in het lijf, het denken zit in het hoofd, dat is de grote verwarring. Je komt jezelf tegen is een uitdrukking die dit weergeeft. Je voelt iets en dan begin je te denken, dus jij zelf verwart jezelf. En op die manier word je dus geconfronteerd met jouw eigen overtuigingen die jouw eigen barrieres vormen.
(Onbekend)