Q0012. Hoe lang duurde het?

Maja

Hoe lang heeft het bij jullie geduurd tussen eerste ontmoeting en het uitspreken van liefde voor elkaar?

Antwoord
Bij mij heeft t ongeveer anderhalf jaar geduurd voordat we echt tegen elkaar uitspraken dat we intens veel van elkaar hielden. Het eerste jaar wist ik niet wat ik met haar moest, maar ik moest iets met haar, dat wist ik wel. Na dat jaar kwamen onze gevoelens voor elkaar in een stroomversnelling en gebeurde er allemaal bijzondere dingen tussen ons. Rond het moment dat we tegen zeiden dat we van elkaar hielden zat steeds de term ‘astrale liefde’ in mijn hoofd. Zonder dar ik toen wist wat dat was. En ik wist toen, los daarvan dat onze liefde een eeuwige liefde is. De diepste liefde diepste die op aarde mogelijk is.
(Onbekend)

Reactie
Vraagje aan Tiny; was dat bij jou een tweelingziel liefde of een nauwe zielsverband liefde?
(Onbekend)

Reactie
De naam maakt me niets uit. Wat het mij gebracht heeft wel. Ik dacht zelf tweelingzielliefde omdat de meeste kenmerken overeen kwamen.
(Onbekend)

Antwoord
Ik heb mijn tweelingziel al na 2 weken verteld dat ik “ZIELS” veel van hem hou! Hij begreep meteen wat ik bedoelde en heeft hetzelfde tegen mij gezegd. Als ik dit zo vertel klinkt het heel overdreven, dat je al na 2 weken tegen iemand zegt dat je van hem houdt. Aan de andere kant voelt het gewoon zo en zijn we er beide van overtuigd dat we elkaar al vele levens kennen. Tijd is slechts een illusie. We zijn dolblij dat we elkaar weer gevonden hebben!
(Onbekend)

Antwoord
Een jaar na onze 1e ontmoeting hebben mijn twin en ik eerst chatcontact gekregen. Na een kleine maand hebben wij elkaar voor de 2e keer ontmoet. Er was weer een sterke aantrekkingskracht tussen ons en hebben hebben wij die avond ook meteen gezoend. We hadden het meteen al over dat “opmerkelijk gevoel” wat wij nog niet eerder bij iemand anders gevoeld hadden. Die dag later hadden wij weer afgesproken en hadden wij weer gezoend. Meteen zeiden we tegen elkaar “ik hou van je” wat ik normaal nooit zo snel tegen iemand zou zeggen.
(Alicia S.)