Q0010. Is dit zielenliefde?

Ella

Ik ben getrouwd en heb 7 jaar geleden op mijn werk een jongen leren kennen, waar ik van de ene dag op de andere zielsveel hield. Hij is ondertussen ook al 6 jaar getrouwd. We hebben met regelmaat weken ruzie en blijven elkaar toch weer opzoeken. Ik hou zoveel van hem of het mijn zoon of broer is, ik voel me zo verantwoordelijk voor hem, wat er gebeurt of voorvalt ik ben altijd weer blij als het goed is, en word er gek van als we ruzie hebben en ik hem dan niet zie, hij is heel koppig en eigenwijs en kan toch mij ook niet missen. Als er iets is komt hij bij mij. Ik kan dit niet plaatsen en begrijp niet dat ik hem nog steeds niet haat, ik hou ook heel veel van zijn kinderen en kan die beslist niet missen. Vertel me a.u.b. wat dit betekend en wat ik er mee moet.