Q0009. Is een kind van twee tweelingzielen anders?

Nikki

Ik ben zwanger van mijn tweelingziel, misschien een stomme vraag omdat natuurlijk elke zwangerschap prachtig is, maar is zwanger zijn van je tweelingziel speciaal? Ik bedoel het zieltje is dat dan oersterk en bijzonder? Of is er geen verschil met een zwangerschap met iemand die niet je tweelingziel is?

Antwoord
Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee! Je zal een van de eerste zijn die dat mee gaat maken! Hou ons op de hoogte!!! Ben zelf eigenlijk ook wel benieuwd. In ieder geval een echte liefdes-baby, Wat zal hij/zij gelukkig zijn!
(Onbekend)

Antwoord
Ik heb een kind van mijn tweelingziel gehad in ons vorige leven.Dezelfde ziel,dat kind uit dat vorige leven dus, mocht dit leven weer mijn kind zijn.Ik ken mijn tweelingziel ook weer in dit leven,maar nu is hij echter niet de vader van mijn kind (ONS kind in het vorige leven).Wel hebben ze elkaar twee keer heel vluchtig gezien,toen wist mijn tweelingziel nog niet dat hij mijn TZ was.Iedere keer wanneer mij twin anoniem opbelde sprak mijn zoon hem streng toe,dat was eigenlijk wel spannend vond ik.Nu mijn zoon na 15 jaar zijn lichaam heeft verlaten (dus overleden is,echter zonder te lijden), durf ik te zeggen dat het een zeer bijzondere, oude ziel was. Hij was hier met een missie,om mij spiritualiteit bij te brengen.Zeer gevoelig, heldervoelend,zeer beleefd ongeacht rang of stand whatever.Nooit schelden of vloeken,het leek soms wel of ik geen kind had….moeite met haast en met op tijd komen.Dus ik denk wel,al heb ik geen “vergelijkingsmateriaal”, dat dit bijzondere ! zielen zijn.We mochten het vorige leven overdoen,maar zonder mijn tweelingziel erbij.Hij kwam even om het puntje op de i te zetten en vertrok weer.
(Onbekend)