Q0007. Kan zielsliefde ook niet wederzijds zijn?

Cheyenne

Ik heb iemand ontmoet,en ik weet bijna zeker dat hij mijn zielsverwant/tweelingziel is. We hebben elkaar maar heel kort gezien,en eigenlijk weinig gesproken,maar toch heb ik bij hem zo een intens gevoel van liefde ervaren.Wij hadden een communicatie zonder woorden.Dat is nu 6 mnd geleden,ik hou heel veel van hem,maar ik ben niet verliefd op hem.Ik heb er met hem dus ook nooit over gehad, over dit onderwerp.Is het nou zo dat als je zulke heftige diepe gevoelens hebt voor iemand,het dan bijna niet anders kan dat die ander er ook zo over denkt,zulke gevoelens ervaart? of kan het ook eenzijdig zijn?Ik had hem dit allemaal zo graag zelf gevraagd,maar omdat het allemaal ZO intens was allemaal kon ik het niet meer aan en ben toen eigenlijk voor hem gevlucht,iets waar erg veel spijt van heb op dit moment maar toen was het het juiste voor mij.het ging zo diep, mijn lichaam kon het niet aan leek wel,het gevoel was te krachtig.. Maar nu heb ik zo veel vragen achteraf.Is het mogelijk om via regressie therapie dit op te lossen?

Antwoord
Absoluut wederzijds… Zelf ben ik ervan overtuigd dat zielsliefde absoluut wederzijds is. De band die je voelt had je al in eerdere levens. Dus die liefde is absoluut wederzijds. Je voelt de herrinnering, de herkenning. Daarom kan het zo snel en zo intens zijn. Je zou deze intense energie tussen jullie niet kunnen voelen wanneer het niet wederzijds zou zijn. Het is juist die interactie en die eenheid tussen jullie die dat mooie liefdesgevoel geeft. MAAR… Die ander had dezelfde vraag als jij kunnen stellen, jij bent voor de confrontatie gevlucht, hij zou daar ook voor gekozen kunnen hebben, om ervoor te vluchten. Misschien twijfelt hij ook wel of jullie liefde wederzijds is. Ondanks dat die zielsliefde altijd wederzijds is, wil dat nog niet zeggen dat je er allebei iets mee wilt doen. (ik spreek hier uit eigen ervaring, mijn zielsliefde heeft er heel bewust voor gekozen om er niets mee te doen.) Om allerlei reden kan iemand er voor kiezen om er niets mee te doen. Meestal omdat die persoon het te confronterend vindt voor zichzelf. Of bijvoorbeeld omdat die persoon nog allerlei emotionele blokkades bij zichzelf moet oplossen. Regressie/reincarnatietherapie. Zelf heb ik ook reincarnatietherapie therapie gedaan. Je kunt in trance ook situaties uit dit huidige leven terughalen en herbeleven, vaak in meer detail dan je je normaal nog kunt herrinneren. Ik kan uit je vraag niet precies opmaken wat je met regressie wilt oplossen. Je kunt ook terug gaan naar vorige levens en een moment proberen te vinden waar jullie eerder dat liefdesgevoel deelden. Ik heb dat zelf ook ervaren dat die liefde in diverse levens terugkomt. Met jezelf en die ander ook in andere relaties dan partners, bijvoorbeeld als ouder enkind.
(Tiny)