Q1141. Verbondenheid?

Onbekend

Hoe verbind je je met andere mensen? dring je jouw zielsliefdegevoel op om het met zoveel mogelijk mensen te delen? je bent toch allen verbonden. of ga je te werk als bij normaal menselijk contact, je laat gehechtheid groeien en als er zielsliefde is die goed voelt verbind je je verder?

Antwoord 1
easy is mijn devies, je hoeft niet met alle zielsmaatjes naar bed, karma wordt vanzelf duidelijk als je wacht , dan zie je wat je meot doen. omdat ik zoveel zielsmaatjes ken heb ik niet het gevoel dat ik de 1 na de ander moet afwerken, dat vind ik nl. irritant, net als wanneer iemand zich opdringt. je hebt ten alle tijden recht op je eigen weg. asl je maar nooit expres mensen kwetst.
(Onbekend)

Antwoord 2
Zonder bijbedoeling, echt, recht voor z’n raap.
(Onbekend)