Q1132. Ben jij ook enorm gegroeid door je zielsliefde?

Onbekend

Ik ben enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen de afgelopen tijd. Ook maak ik mijzelf niet meer druk wat anderen mensen zeggen of doen. Ik heb nu alles in de hand dankzij mijn tweelingziel die mij heeft aangevuld wat ik tekort kwam in de persoonlijke ontwikkeling. Hoe ben jij gegroeid de afgelopen tijd?

Antwoord 1
Heel herkenbaar.Ik ben er ook erg van gegroeid en heb inderdaad veel meer zelfvertrouwen. Ik ben er hevig door wakker geschud, het heeft me heel veel tijd en energie gekost om alles weer op een rijtje te krijgen.Maar ik overzie alles nu veel beter, bij anderen, maar vooral bij mijzelf. Wat zielsliefde toch met je doet,hè!
(Onbekend)

Antwoord 2
Absoluut! Het geeft steeds meer zelfvertrouwen en het heeft me doen inzien dat het écht veel meer gaat om het ontwikkelen van eigenliefde en zelfkennis, dan om het wel of niet samenzijn met hem.
(Bloem)