Q1109. Zélf ontdekken wat de ander bij jou heeft gevoeld?

Onbekend

Iedereen heeft het vermogen om je eigen zielsliefde lichtje, wat de ander bij jou heeft gevoeld te ontdekken. Iedereen is mooi genoeg om zo’n lichtje te hebben. het is alleen soms een hels karwei om het te vinden. Mijn ervaring is: ga niet aan een ander hangen, denk niet dat een ander mooier is dan jij omdat ie toevallig zijn lichtje heeft gevonden. ga gewoon je eigen zoektocht af, niet die van een ander, dan raak je alleen maar verder weg van je doel. Waar je het kan vinden? In jezelf, dus laat niemand je iets aanpraten, jij draagt zelf je diepste schat in je , dus graven maar. succes! moed! vertouwen! liefde! als je het vindt sta je anders in het leven, gelukkiger, met of zonder twin.

Antwoord 1
Je kan je hele leven blijven zoeken maar je zal het lichtje nooit vinden. Het lichtje wordt alleen veroorzaakt door de andere tweelingziel.Je kan natuurlijk wel gelukkig zijn maar het goddelijke licht dat wordt veroorzaakt door jullie samen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Toeval bestaat niet. Dit is precies de les die ik nu leer. Helemaal waar wat je schrijft, al liggen hoofd en hart bij mij nog niet helemaal op één lijn.
(Bloem)

Antwoord 3
Ja, ook ik begin steeds meer te voelen dat dit zo is. Juist je eigen pad gaan en los durven staan van de ander. En de ander niet mooier maken dan mensen om je heen. Je zielsliefde is tenslotte ook maar een mens. Dat je elkaar gezien hebt is voldoende. Het is niet makkelijk. Zeker niet, want je verstand zegt je bij elkaar te moeten zijn. Maar feitelijk ben je nooit los van elkaar, en mag je ieder een eigen leven leiden. Ik vind het een mooi proces. Vooral een proces van vertrouwen en weten.
(Onbekend)

Antwoord 4
Aan antw. 3: Dat je elkaar hebt ontmoet is mooi, maar daarmee houdt het voor velen niet op. Je leest op deze site van mensen die elkaar na jaren alsnog in een relatie vinden, over mensen die steeds meer moeite krijgen met hun huidige relatie…. Dat je allebei in staat bent je eigen leven te leiden vormt een basis voor een mogelijke vervullende relatie met je tz, is een voorwaarde. Die tweelingzielen komen ooit een keer bij elkaar, hetzij in dit, hetzij in een volgend leven. Dat hangt natuurlijk helemaal van de tweelingzielen af, wat hun gezamenlijk pad is en hun respectievelijke levenslessen. En dan zijn er nog die mensen die van hun tz te horen hebben gekregen dat het allemaal onzin is en dat ze vrij willen zijn. Daar is nog helemaal geen sprake van een wederzijdse (h)erkenning, ook al is er dan die geweldige ontmoeting geweest. Samenvattend zou ik willen zeggen: Doe niet alsof je tevreden bent met de ontmoeting alleen, laat de ander in liefde los als je nu niet bij elkaar kunt zijn, maar leg in je gedachtenwereld dit niet vast als Het Toekomstbeeld.
(Arundash)

Antwoord 5
Ja de dood is niet het einde het leven gaat door.
(Remco)

Reactie
Dank voor de reakties, antw. 1, dat zou niet best zijn…. er zijn genoeg verlichte mensen, die zijn niet allen samen met hun twin. iets goddelijks buiten jou kan je trouwens ook een heerlijk zielsliefdegevoel geven. zoals veel gelovigen weten onder ons, de 1 neemt jezus, de ander allah, de ander het licht of de bloemen in de tuin…. (Onbekend)

Antwoord 6
Aan antwoord 4: Ik begrijp je reactie, maar op dit moment, voor nu ben ik tevreden zo, en voelt het niet meer zo ‘dwingend’ dat ik bij hem moet zijn om verder te kunnen. Ik kan dat ook zelf. Mijn verlangen om bij hem te zijn is heel groot, omdat ik me dan goed voel, heel en compleet. Daarna is het afscheid des te pijnlijker, maar dat hoort er ook bij. Met dat ik mijn zielsliefde heb ‘ontmoet’ bedoel ik niet één keer een fysieke ontmoeting, maar daarmee bedoel ik dat we elkaar herkend hebben. En vaak moet alles dan sudderen en stoven en tijd hebben. In iedergeval is dat bij ons het geval. Hij is altijd bij me soms in meer soms in mindere mate, maar ik merk de laatste tijd dat ik niet meer per definitie ‘afhankelijk’ van hem ben en van ons samenzijn om me compleet te voelen.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik zie haar in beelden als ik op de mountainbike of racefiets zit als ik door de natuur fiets dan zijn we samen 1 met de natuur haha.Ook voel ik haar elke dag in mijn hoofd en lichaam.Maar ik hoor haar niet ja alleen als ik dicht bij haar in de buurt ben kan ik haar horen. Maar ook telepatische in mijn dromen spreek ik haar en hoor en zie ik haar ook.
(Remco)

Antwoord 8
Ja, hij zit de hele dag in mijn hoofd, maar ik word er niet vrolijk van. Mijn tweelingziel is de gemeenste persoon op aarde. Hij kijkt me niet eens aan als hij me ergens toevallig tegenkomt, groet niet, glimlacht niet, gewoon niks. Hij plaatst alsmaar foto’s van zijn schijnbaar gelukkige huwelijk op sites zoals facebook terwijl hij weet dat ik daar niet vrolijk van word. Hij heeft mij niet nodig, ik ben er klaar mee. Hoe diep mijn ontwikkeling en gevoelens ook gingen, ik wenste dat ik hem nooit was tegengekomen. Het heeft mijn hart gebroken, mijn zelfvertrouwen weggenomen en mijn leven compleet geruineerd.
(Onbekend)

Antwoord 9
Al haat je hem toch moeten jullie alletwee verder met elkaar veel succes.
(Onbekend)

Antwoord 10
haat is een mes dat aan 2 kanten snijdt, alles wat de 1e kant voelt, voelt de andere kant ook…
(Onbekend)