Q1055. Anderen?

Onbekend

Zo denk je bijna volledig samen te kunnen zijn,… zo begint het afstoten weer. Mijn TZ had nu nadrukkelijk gezworen dat hij mij niet meer zou afstoten. Wanneer ik mijn hart weer volledig aan hem kan geven en wanneer het erg goed tussen ons gaat, komt zijn angst weer te voorschijn. Zogenaamde vrienden van hem en zijn ex menen dat hij veel beter iemand kan vinden dan mij. Iedere keer komt hij weer op mijn pad. Ik heb al verschillende manieren uitgeprobeerd om hem daar te houden, maar toch stoot hij mij toch weer af. Iemand tips?? Mijn liefde wordt steeds groter, maar de klap wordt ook steeds heftiger… Ik weet niet meer wat ik kan doen…

Antwoord 1
Jouw tweelingziel is een deel van jou en dat kan ook niet anders. De liefde wordt zo groot dat jullie uiteindelijk met elkaar versmolten worden. Dat gaat erg langzaam maar er komt een dag.
(Onbekend)

Antwoord 2
Als vrienden van hem tussen jullie in staan, blijkt naar mijn mening dat hij nog teveel naar anderen leert. Zijn les dat hij meer op zijn gevoel moet leren te vertrouwen en niet wat anderen zeggen. Je TZ moest eerst zijn neus stoten bij zogenaamde vrienden. Geef het nog eventjes wat tijd, hoe moeilijk dit ook kan zijn. Het gaat de goede kant uit….
(Alicia)