P0870. Voor altijd jouw vrouw

Onbekend

Wat ik nu allemaal voel is niet te omschrijven Zoveel liefde, waarom kunnen wij niet bij elkaar blijven?
Ik mis jou zo ontzettend erg!
Maar wat als ik jou weer zie? Zo onzeker, straks kwets je mij weer en daar zie ik tegenop als een berg Ik zie in jouw ogen veel verdriet Ongelofelijk, al die mensen om jou heen zien het niet In jou zie ik mijzelf, dezelfde pijn Zo oneerlijk, waarom moet het allemaal zo zijn?
Ik wil je helpen en tegen je zeggen dat alles goed komt Maar helaas gaat dat niet Op dit moment ben jij nog vermomd Zoveel maskers, en ik kijk er dwars doorheen Ik zie dat jij wel gevoel hebt maar waarom doe je dan soms zo gemeen Je kunt het niet toelaten en dat moet ik accepteren Is dat wat ik moet leren?!
Stop nou eens met acteren!
Ik kan het niet aan zien dat je zo geblockeerd bent En dat je voor alles en iedereen wegrent Diep van binnen voel ik jouw liefde en weet ik dat we ooit samen zullen komen Nu kan ik er alleen nog maar van dromen Ik zou je urenlang in mijn armen willen houden zodat onze angsten voor even weg zullen gaan Zoveel vragen en emoties, als ik ‘ s avonds kijk naar de maan Ik heb jou al een tijd lang niet gezien Vertel me nou eens eerlijk, is dit wat ik verdien?
Ik weet dat het onredelijk is maar ik kan niet meer omgaan met het gemis Weet dat ik zielsveel van je hou Ik blijf voor altijd jouw vrouw