P0762. Hartendief

Onbekend

Dit is mijn laatste berichtje hier,
Dan laat ik er ruimte tussen
Er is op korte tijd veel naar boven gekomen
En het haalde veel emotie naar boven

Je berichtjes
kwamen onverwachts.
Ik was overrompeld.

Ik ben je heel dankbaar voor je berichtjes,
Voor je liefde en je warmte.

Ik heb je ook gemist. Je bent nooit uit mijn gedachten verdwenen.
Ik draag dit al zolang met me mee en nooit heb ik er open naar kunnen kijken.
Dankje.

Ik weet dat ik niet veel open ben en dat mis ik ook. Voel me ook vaak klein en ik ben ook bang om gekwetst te worden. Weet dat ik me dikwijls ook
even geen raad meer weet.

Ik heb je gemist. Heel erg. Soms heb ik het gevoel dat ik tegen niemand zo open kan zijn als tegen jou. Je bent een lieve en slimme vrouw met een groot hart en ik bewonder je. Wees niet onzeker over jezelf want je bent zoveel waard. Dankje voor je vertrouwen in mij. Ik vertrouw je.

Ik weet dat ik niet altijd overkom op de manier dat ik zou willen. Het is de oppervlakte. De laatste dagen liet je mij naar de voorbijgaande jaren kijken. Dat was voor mij voornamelijk oppervlakte: stress en werk. Ik zoek nu een beetje naar evenwicht tussen werk en privéleven. Soms gaat het ook heel moeizaam.

Nu is het even stil voor mij. Ik weet nu eigenlijk even niet meer waar naartoe. Wat heb je zonder die binnenwereld? Ik vroeg mezelf af, wat ik eigenlijk allemaal bereikt heb. Je laat me naar mezelf kijken.

Ik heb de laatste jaren een beetje op automatische piloot geleefd en vooral gewerkt, en ik heb momenten die nog heel moeilijk zijn voor mij: twijfelen, piekeren, onzeker zijn.. Ik zit heel snel in mijn denken en vertrouw nog te weinig op mijn gevoel.

Eigenlijk wilde ik dat niet met je delen. Ik had op een bepaald moment zo graag voor je gestaan als iemand met vaste grond onder de voeten. Maar eigenlijk voel ik vaak niet zo. Soms is het allemaal een beetje veel. Ik verlang heel erg naar je en soms zou ik niets liever willen dan dat de situatie makkelijker voor me was zodat ik je kon omhelzen. Weet je dat? De situatie haalt veel in me naar boven en daarom neem ik vaak afstand en zeg ik niet zoveel.

Diep in mezelf weet ik dat ik dat ik jou moet loslaten, om zo terug te keren naar mezelf en zo terug te keren naar jou. Ik voel me soms heel afhankelijk van jou. Ik ben eigenlijk nog niet klaar met mezelf. Dit is een harde les voor mij. Ik vind dat heel jammer want soms wil ik dat helemaal niet, maar het is nu eenmaal zo. Het spijt me. Weet dat ik het jou op geen enkele manier moeilijk wil maken. Ik heb ruimte en rust nodig en ik wil me weer even losmaken van jou. Begrijp je dat? Nu is alles terug naar boven gekomen en nu moet ik terug even sterk zijn en het even van me afschudden.

Ik heb geen verwachtingen naar de toekomst toe en ik vertrouw op de flow. Verder hoop ik dat je alles een beetje langs mijn kant begrijpt en dat ik je niet met al te veel vragen laat zitten.

Twijfel er niet aan dat mijn liefde voor jou zal verdwijnen. Twijfel niet aan jezelf. Je bent een prachtig persoon en je bent steeds in mijn hart. Ik ben altijd dichtbij je en ik zal je niet verlaten mijn lief. Voel je soms mijn warmte voor jou?

Je blijft mijn hartendief.

Reactie
Dus, je laatste berichtje. Wat een treurnis allemaal. Dit zou toch niet de bedoeling van je twin zijn? Als jullie echt tweelingzielen zijn, dan zal die persoon volgens het enneagram het zelfde type zijn als jij. Dan zal hij/zij zich precies zo voelen. Buig deze gebeurtenis om en ga het zien als een practical joke! Dan haal je er veel meer uit. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.
(Onbekend)

Reactie
Dit lijkt een rechtstreekse reactie op mijn recentelijk geplaatst verhaal van een jaar later en de situatie waarnaar word verwezen is alleen herkenbaar voor “ons” Als dat zo is wil ik dat je weet dat ik jou heel duidelijk voel! Ik weet dat je het moeilijk hebt en onzeker bent en je daarom op afstand blijft. Je moet diep gekwetst zijn en handelt uit zelfbehoud. Ik neem je dat niet kwalijk! Ooit zei je me dat ik mezelf zoveel tekort doe maar dat geld ook voor jou lieve schat! Gevoelens in welke vorm dan ook, wegstoppen, heeft geen enkele zin, ze blijven zich hoe dan ook hardnekkig opdringen. Onderzoek ze, in stilte, diep in jezelf en je zult de rust en de antwoorden vinden waarnaar je op zoek bent. Ik laat je maar vergis je niet ! Ik hou van je, twijfel daar nooit aan! Je bent bang om me kwijt te raken als je me loslaat maar dat is niet zo! Al zou ik het
willen het kan gewoon niet je bent 24/7 in mijn gedachten en in mijn hart! Mijn mooie grote sterke man, je bent de liefde van mijn leven!
(Onbekend)