P0708. Brok in mijn keel

Onbekend

Het is zo vreemd om te geloven, dat ik werkelijk van je hou
Het is zo vreemd om te geloven, dat ik een blauwdruk ben van jou
Het is een mysterie die mijn verstand te boven gaat
En toch wil ik geloven dat dit echt bestaat

Schrijven we dit samen of komt het puur vanuit mijzelf?
Het kan toch niet zo zijn. Ben jij mijn wederhelft?

Ik wil je graag vertellen hoe zeer ik van je hou
Maar ik ben bang om af te gaan en dat je mij verlaat
Ik verzuip in je ogen en weet dan niet wat ik moet doen
Mijn hartje klopt tien keer zo snel met een brok ik mijn keel

Waarom doet liefde toch zo’n pijn
Als het helen van een open wond
Is dit de prijs die ik betalen moet
Klopt het wel. Is dit wel goed?

De magische kalender gaat op tijd
Wat is dit voor gedoe?
Ik wil je spreken, maar ik weet niet hoe

Ik durf niet, en nu!

Antwoord
Je durft niet en vraagt “en nu?”
Welnu, lieve tz, raap al je moed bij elkaar en stuur je andere helft een bericht. Als jullie tz-en zijn komt dat altijd goed over en kunnen jullie er over praten, samen in alle rust. Want reken maar dat jouw tz precies hetzelfde voelt voor jou, dat gaat gelijk op.
Succes lieve tz, van een andere tz in hetzelfde schuitje.Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee! Je zal een van de eerste zijn die dat mee gaat maken! Hou ons op de hoogte!!! Ben zelf eigenlijk ook wel benieuwd. In ieder geval een echte liefdes-baby, Wat zal hij/zij gelukkig zijn!
(Onbekend)

Antwoord 2
Bedankt voor je reactie. Er zijn slechts 4 mensen die over het laatste ‘liefdes-baby’ af weten.
Momenteel leef ik rustig vaarwater. Ik hoop dat hij eerlijk tegen mij is tijdens de samensmelting en me niet ziet als een sexdoll. Hij heeft inmiddels een plekje in mijn hart veroverd. Maar ik heb een relatie en dan is het heel moeilijk om mezelf helemaal aan hem over te geven. De tijd heeft geen schaft en de tijd zal het leren.
(Onbekend)