P0613. Maar zo dichtbij en afstand nemen

Onbekend

dichtbij is het al
afstand nemen kan gewoonweg niet
het is er gewoon
en het zal blijven
omdat jij en ik al samen zijn
ook al is het met gepaste afstand
geniet!
ik ga het je heus vertellen
als ik voel dat het kan
angst om het te zeggen is eigenlijk van mij
een beetje dom
maar ik wou dat ik het kon
wat heb ik te verliezen?
niets
want zielsliefde blijft
dus geen twijfel hebben
we blijven het samen redden
we hebben wat te leren in het maken van contact
als je mij veiligheid geeft in openheid
en ik jou
komen we steeds verder

Reactie
We hebben wat te leren in het maken van contact. Na het lezen van je woorden viel er een innerlijke rust. Afstand nemen kan gewoonweg niet, joh! ;-D Fijn dat je het zelfde ervaart. Ik wil je zeggen dat je mijn twijfels hebt weggenomen, mijn onzekerheid die ik altijd heb gehad zijn in een paar woorden verdwenen. Na al die jaren voel ik eindelijk de rust. Je angst die je omschrijft om het te zeggen? Ik zit net zo,… omdat de zielsliefde zo diep voelt en er geen woorden voor zijn. Ik heb je veel te vertellen, maar dat zal andersom ook zijn lees ik in je woorden. Je hoeft je daardoor niet een beetje dom te voelen, want ik begrijp je volkomen. Volg je gevoel en geeft het de tijd die je nodig hebt. Laten we het gewoon heel rustig aan doen en we redden het idd wel. Daar heb ik alle vertrouwen in. Ik zal je alle tijd geven die je nodig hebt, ik heb geen haast. Die openheid in veiligheid voor elkaar zal stapje voor stapje zijn weg wel vinden. Ik wil alleen maar van elkaar genieten, puur door de woorden die je mij schrijft en ik naar jou. Het plekje in mijn hart wat alleen voor jouw was bedoeld heb je geopend. You got the key and nobody else! XX