S000P12 Ook mijn partner heeft een zielsliefde ontmoet, alleen weet hij dat zelf nog niet

Onbekend

Ook mijn partner heeft een zielsliefde ontmoet, alleen weet hij dat zelf nog niet. Hij ontmoette haar en het voelde alsof hij haar al zijn hele leven kende. Ze smsen en bellen met elkaar, eerst stiekem en nu wonen we “tijdelijk” niet bij elkaar om een oplossing te vinden omdat ik heb aangegeven er niet tegen te kunnen. Alles in mij doet pijn als hij contact heeft, met haar en wegloopt bij mij want… het gaat mij niet aan, het is iets van hem en haar. Hij sluit mij buiten maar zegt met haar niets aan te willen gaan, hij houdt van mij en kan en wil mij niet missen.Het heeft niets met vreemdgaan te maken.
Maar ik kan er niet mee omgaan. Ik vind dat hij alleen maar van mij iets vraagt en er zelf niets aan wil doen om het voor mij ook maar enigszins aanvaardbaar te maken. Hij is sterker geworden en ik wordt steeds kleiner.