S000P11 Onze liefde baant zich een weg in ons leven, of we nou willen of niet

Onbekend

IK ontmoette 4 jaar geleden mijn tweelingziel, alleen wist ik nog niet wat het inhield. Wel voelde ik meteen de speciale band tussen ons. Inmiddels is de situatie heel wat gecompliceerder geworden, want wat te verwachten was: onze liefde baant zich een weg in ons leven, of we nou willen of niet. Het probleem daarbij is, dat we beiden getrouwd zijn. Hoe zijn vrouw erover denkt, weet ik niet. Mijn man is ‘van het jaloerse type’ en kan zich niet voorstellen dat ik iemand zo dichtbij laat komen. Hij weet, dat ik een vriendschapsband heb met de persoon in kwestie, maar hoe diep het gaat, daar heeft hij geen idee van. Hij heeft wel in de gaten, dat ik veranderd ben en vraagt zich af, of ik een ander heb (in zekere zin is dat ook waar). Ik houd nog wel van mijn man, maar het wordt erg moeilijk. Mijn tweelingziel en ik worden steeds naar elkaar toe getrokken en we worden verscheurd, omdat we niet de weg kunnen gaan, die we willen… Mijn grootste wens is, dat onze partners ! onze vriendschaps/liefdesrelatie zouden kunnen accepteren. Deze liefde is immers van een heel andere orde…en hij zou zich niet bedreigd hoeven te voelen…