S000P10 Om mijn gevoel kwijt te kunnen

Christian

Ik ben, sorry was de partner van iemand die haar zielsliefde heeft ontmoet. Ik wil mijn ervaring hierover delen om …….. om mijn gevoel kwijt te kunnen. Ik heb een hele mooie en bijzonder dame mogen ontmoeten ruim tweeënhalf jaar geleden. Het was geen liefde op eerste gezicht… zoals bij de meeste hier. Er was wel wat… alleen ik wilde daar in eerste instantie niet aan toegeven. Toen zij aangaf dat ze onze korte relatie wilde stoppen kon ik niks anders dan toegeven. Ik wilde haar…. Met haar wilde ik verder. Zij was de vrouw waar ik de rest van mijn leven mee wilde delen.Op een gegeven moment heeft ze mij verteld over haar zielsliefde. Moeilijk te bevatten wat dat nu is. Zeker als je zelf dat gevoel niet kent. Je kunt ons omschrijven als, zo heeft zij ons wel eens genoemd, ik de autist en zij hoogbegaafd en hoog sensitief, wat zij ook echt is. Voor mij was het moeilijk, zij houdt van een andere man en dan op en manier die ik niet begrijp of kan voelen. Ik zag aan haar wanneer zij contact had of heeft gehad. Dat doet pijn….. ze straalde dan gewoon. Haar ogen spraken boekdelen. Ik heb mij er tegen verzet. Hoe kan het dat de vrouw! waar je van houdt en waar je een relatie mee hebt ook van en andere man houden. Ik heb ooit onze relatie beëindigd om haar uit te laten zoeken of zij met hem verder wilde. Uiteindelijk wilde ze mij niet kwijt, maar hem ook niet, en ik….. ik wilde haar ook niet kwijt. Ik heb geprobeerd, echt geprobeerd om haar voldoende ruimte te geven om contact te houden met haar zielspartner. Uiteindelijk is het mij allemaal teveel geworden. En mijn jaloezie werd ons uiteindelijk teveel. Ik weet zeker dat ze met haar zielspartner niet vreemd is gegaan. Want zo is en was ze niet. Maar om haar te horen lachen als zij hem aan de telefoon had. Haar ogen zien stralen als ze contact had gehad. Haar behoefte om hem te contacten om ervaringen te delen werden mijn ziekelijke jaloezie, zoals zij die noemde, teveel. Ik kon het uiteindelijk niet meer aan en kon niet anders. Onze relatie is gestopt. Op een hele rottige manier. Een ruzie die is ontstaan door mijn jaloezie om hem. Die andere man in haar! leven…. Nu als ik er aan terug denk…. Mijn jaloezie was niet nodig. Ze hield van mij, met mij wilde ze haar leven delen, met mij wilde ze nog een kindje, met mij ….. met mij wilde ze een toekomst opbouwen. Maar ik kon het niet aan…. Die andere man in haar leven. Ze heeft gezegd dat ze niks anders wilde dan dat het met hem goed gaat… met of zonder hem. Ik denk dat je dat gevoel ook kunt hebben zonder dat je elkaars zielsliefde bent. Ik hoop dat het haar goed gaat en dat ze de toekomst creëert die ze voor ogen heeft. Ik kan alleen maar zeggen IK GELOOF IN JE.

Reactie
Wat zonde dat je je liefde door je jaloezie hebt op gegeven. Zeker omdat ze zo bewust voor jou koos. Ik heb 1 vraag heb je (meerder) kinderen?? Zo, ja hou je van de 1 wel en de ander(e)niet? Zo moet je de relatie ook zien tussen je ex en haar tweelingziel, zeker als er verder niets tussen hun is gebeurd. Ook ik ben iemand met 2 relaties, hoewel mijn partner dit niet weet. Tussen mij en mijn tweelingziel is er alleen een geestelijk band. Van diegene hou ik op een hele andere manier, misschien nog wel intenser, dan van mijn partner. Waarschijnlijk zou mijn partner het ook niet accepteren en net zo als jij reageren. Aangezien ik absoluut niets verkeerd doe en het contact alleen spiritueel is heb ik zoiets van; wat niet weet wat niet deert. Ik probeer nu ook alleen maar te verwoorden hoe haar gevoelens en de situatie moet zijn (geweest) voor je ex.(Onbekend)