Q1263. Uittreding? Samensmelting?

Onbekend

Sinds een goed jaar voel ik mijn tweelingziel heel dicht bij mij, in mijn lichaam eigenlijk. In het begin schrikte mij dit af maar nu vind ik het een hemels gevoel, is dit wat ze noemen samensmelten? Ik voel dit gevoel van heelheid alleen maar als ik heel hard aan hem denk. Vroeger voelde ik hem bij mij, nu echt in mij. Het is een prachtige ervaring maar ik heb nooit de samensmelting voelen gebeuren, ik heb jullie al vaker horen zeggen dat je dat te zien krijgt in een beeld of dat je dat voelt, maar dat was bij mij niet zo. Ik zit nu in een hele stille periode, al een paar jaar maar als ik mij focus op hem zijn we 1, dus was mijn vraag ook of die samensmelting dan inderdaad al heeft plaatsgevonden. Bij een soulmate voelde had ik ook een ervaring , maar die voelde alsof wij beiden uit het lichaam waren, bij mijn twin was het op een hele grote afstand en voelt het werkelijk in het lichaam. Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Heb je ook al eens een uittreding gehad als je naast een soulmate lag? Voelde je duidelijk verschil tussen twin en soulmate(s)?

Antwoord 1
Ik voel t vaak in mn buik als ik hem ga tegenkomen. Kan ook echt een baksteen in mn maag zitten als er iets niet goed zit of gaat gebeuren tussen ons. Er is tussen ons soms zoveel spanning dat ik er bijna akelig van word. Het is opvallend vaak voorgekomen dat hij van zich laat horen als ik hem los laat. Wij kennen elkaar al heel lang maar hebben vooral “aards” contact met elkaar gehad. We voelen elkaar wel maar dit is nog volop aan het groeien. Ik heb lange tijd niet begrepen en niet willen toegeven…nu ik accepteer lijkt ons geestelijk contact toe te nemen. Ik heb dus niet al die ervaringen van samensmelten, ik ben al blij als ik een telepathie gesprekje met hem kan hebben. Ik kan je geen antwoord geven op de verschillen die je voelt tussen soulmates en twins, en met uitreden heb ik gelukkig ook geen ervaring, ik vind het zoals het is al heftig genoeg. Liefs
(I)

Antwoord 2
Ik heb wel ervaring met samensmelting van de zielen van mijn tz en mij. Het is twee keer gebeurd en in de toestand tussen slapen en waken in. Ik voelde onze zielen samengaan in een sprankelend roze licht, en de tweede keer was dit paars. Nog nooit zoiets moois gezien en gevoeld. Het verschil met een soulmate is voor mij heel duidelijk; ik kan vergelijken omdat ik met een soulmate getrouwd ben en daarnaast dus een tweelingziel heb. Het zijn echt twee verschillende dingen. Alles met de tz is veel heftiger, er gaat veel telepathisch, ik droom veel over hem (over mijn soulmate zelden) en we voelen elkaar op afstand. Het is niet uit te leggen maar het is er wel.
(Onbekend)