S015. Het moeilijkst voor ons is het aantrekken en afstoten

Carina

Hij is iemand die ik nog nooit gezien had en nog steeds niet echt ken. We hadden het op het zelfde moment het besef dat er iets heel bijzonders aan de hand was. Het was een donderslag bij heldere hemel, een onbeschrijfelijke ervaring, blikseminslag. Pijn en een gelukszalig gevoel te samen, ik wist meteen dat het bovennaturlijk was. Ik had het aanvankelijk niet tegen mijn partner gezegd omdat ik het zelf niet begreep.Ik heb het hem nu nog niet echt verteld, hij staat er niet open voor.
Mijn zielsliefde en ik hebben nog nooit gepraat over onze relatie, hoeft niet zo nodig want we praten op zielsniveau. We weten beiden dat het wederzijds is.
Het moeilijst voor ons is het aantrekken en afstoten, het gevoel is te groot, we zijn beide gehuwdt. We moeten het loslaten maar het lukt niet zo goed. We hebben nu enkel een zielsrelatie en dat is voor ons niet bevredigend. Het liefst zou ik een relatie met hem willen en hij zou dat ook wel willen denk ik maar we kunnen ons niet losmaken van ons gezin.
Zielsliefde brengt eerst fijne momenten,nu verschrikkelijke pijn die maar niet weg ebt. Het mooist is dat we elkaar begrijpen zonder woorden, oneindige liefde. Diepe liefde die nooit meer verdwijnt, pijn omdat we elkaar moeten loslaten.
We stonden op het punt om samen verder te gaan, maar de relatie met onze partners verhinderen dat. De aantrekkingskracht is er nog steeds ,ik kan er maar geen einde aan maken. Alhoewel we elkaar zeer weinig zien en nooit erover gesproken hebben. Het is nog steeds aantrekken en afstoten. Nee ik heb een relatie die niet zo schitterend is maar ik weet, zo’n liefde kom ik niet meer tegen ik moet genoeg nemen met minder. Hoe kan je iemand loslaten die je zoveel liefde geeft, het is het verschrikkelijkste in heel mijn leven. Ik voel me zo alleen hoewel ik een man heb die veel van mij houdt. Hoe kan ik iemand loslaten waarvan ik weet dat ik het nooit meer vergeet?