S014. Ik voel me bevrijd en een in mezelf

Monique

Ik als vrouw, had een zaak in voedingswaren. Hij kwam als vertegenwoordiger op een dag over de vloer. Ik dacht dat ik de heiligge geest had gezien. We waren gewoon gek op elkaar. Mijn man voelde wel de sterke aantrekkings kracht tussen ons.
Door het stop zetten van mijn zaak zag ik hem niet meer. Ik kwam met mijn man in een echtscheiding. Drie jaar na mijn scheiding ging ik solliciteren als vertegenwoordigster en kwam bij hem terecht. Hij werd mijn baas? We kregen een relatie en werden ons bewust wie we waren; tweelingzielen.
Die diepe liefdesband was voor mij een band die ik nog nooit eerder gevoeld had. Ik stelde me de band met mijn kinderen voor en met mijn ouders maar dit overschrijdt alles en was veel veel dieper, ook op seksueel gebied.
We hadden alleen een seksuele relatie. Door die relatie die nog buiten mij lag, ben ik in mijn eigen centrum gekomen en bewust geworden van mijn goddelijke kern. Onze relatie is nu beeindigt . Hij woont samen met een vrouw. Ik ben nog alleen.
Ons grootste obstakel was dat hij voor durend sex met me wilde en ik wilde op hartsniveau tercht komen.
We wilden geen liefdesrelaties samen, we hebben wel veel karma opgelost uit vorige levens.
Ik voel me bevrijd en een in mezelf maar we zijn vrienden. Hij legt de dingen buiten zichzelf en wil nog steeds alleen maar vrijen, wat voor mij niet meer kan.
We zijn nu vrienden en zien elkaar niet zo veel op dit moment. Voor mij is het goed zo. Ik kan dat los laten maar verlang toch elkaar te voelen in hartscontact.
Het zielsliefdegevoel is een gevoel van oneindigheid. Ook sex is anders dan andrs; het gevoel van eenheid is enorm, het stromen van de energie voelt zo goddelijk.
Zelf zou ik nog graag groeien en op hartscontact komen en weten of we een doel hebben samen.

Wat ik nog aan anderen zou willen zeggen is; het is niet altijd de prins op het witte paard het kan er hevig aan toe gaan.