S013. Ook hielden we al van elkaar vanaf de eerste keer dat we elkaar zagen

Onbekend

Mijn vriendinnen, zagen een ‘leuke jongen’ voor mij en ze hadden een soort van date voor ons geregeld. we dachten allebei dat het een slechte grap was, maar blijkbaar was het niet zo. Onmiddellijk toen ik hem zag sloeg de bliksem in, het leek voor ons letterlijk. We konden het bijna niet beseffen. Direct toen ik hem zag, schoot er vanuit het niets het woord ‘gevonden’ door me heen. De volgende dag zijn we al een relatie begonnen.
Onze relatie is een begripvolle en liefdevolle relatie. we vullen elkaar aan en leren erg veel van elkaar. we kunnen ons geen leven meer zonder elkaar voorstellen. Mijn beste vriendin had en heeft er heel veel moeite mee dat ik nu een vaste relatie heb die hoogstwaarschijnlijk niet meer overgaat. Ik ben alles voor haar, en zij was ook alles voor mij, maar dat word minder en minder. Zij is ervan overtuigt dat ze me kwijtraakt. We hebben er erg vaak ruzie over gehad, en daardoor kan ik niet alles met mijn vriend delen. Ook is het zo dat ik veel geheimen met me meedraag. Ik wil ze wel vertellen, maar ik durf het niet, uit angst en uit schaamte. Mijn vriend kan daar absoluut niet tegen.
We wilden allebei een liefdesrelatie samen. we voelden ons ongelofelijk erg tot elkaar aangetrokken en we werden smoor en smoor verliefd op elkaar. Ook hielden we al van elkaar vanaf de eerste keer dat we elkaar zagen. Onze relatie is in al die tijd bijna niets verandert. Alleen gaan we elke dag meer van elkaar houden, en worden we elke dag closer.
Ik heb mijn wederhelft teruggevonden, waarvan ik altijd al heb geweten dat hij miste. ik voel me stukken beter, werk meer aan mezelf dan ooit te voren, mijn angsten zijn verminderd, en mijn paranormale gaven worden groter. ook weet ik meer en leer ik sneller.
Het mooiste dat er tussen ons gebeurde en ook het bijzonderste, was toen we elkaar voor het eerst zagen. Het gevoel wat dan door je heen gaat is gewoon niet te beschrijven. Maar natuurlijk is elk moment dat we bij elkaar zijn mooi en geweldig.
Romantiek in onze relatie is niet gewoon simpel seks hebben, het is pure emotie. dichter dan dat kun je niet bij elkaar komen.
Het gevoel van zielsliefde zou ik als volgt omschrijven; ik voel me compleet, en een met hem. Ook al ben alleen, helemaal alleen ben ik nooit, want geestelijk is er toch een stukje van mijn vriend bij me. Maar als hij niet bij me is, mis ik hem, constant. Ik verlang dan weer naar dat gevoel van een zijn.
Ik heb altijd al, van kinds af aan, geweten dat hier ergens op deze aarde mijn wederhelft rondliep, maar waar? Ik wist niet waar ik zoeken moest. ik heb wel gezocht en dat liep niet goed af. Toen dacht ik bij mezelf dat het niet hielp om te zoeken, dat ik ermee moest kappen. Dat deed ik en binnen een half jaar had ik ook mijn wederhelft ‘gevonden’. Het is gewoon een geweldige ervaring, ook om te weten dat we voor altijd bij elkaar zijn. Ik voel me niet langer meer alleen op de wereld, ik verlang niet meer zo hevig naar mijn wederhelft.

Mijn tips voor anderen zijn; niet op zoek gaan en gewoon over je heen laten komen, in het begin. later moet je er wel aan werken.