S012. Ik ben me meer bewust geworden van het leven en zeker van het spirituele

Onbekend

Ik kwam in een winkel waar ik regelmatig ging winkelen. Plots stond daar een andere man aan de kassa, ik had hem nog nooit gezien. We kregen een intens gevoel het leek wel minuten te duren ik was verblind door het gevoel, ik leek omgeven door mist toen de mist wegtrok zag ik dat hij er even perplex bij stond. Voor ik zag wie er voor mij stond voelde ik bliksem en donder was mijn hele lichaam gespannen zag ik niks door een dichte mist het was net een aardbeving. We waren helemaal van de kaart. Ik heb het twee jaar kunnen verzwijgen maar na hem een aantal keren te hebben gezien, kon ik er niet meer omheen. Zijn schoonbroer had het meteen in de gaten en toen ging de bal aan het rollen. Mijn man kon en kan het niet begrijpen we zijn zelfs drie maanden uit elkaar geweest
We hebben geen relatie gehad er zelfs niet over gepraat. Dat hoeft ook niet denk ik, we weten dat het wederzijds is dat voel je. Ik wilde wel een relatie en hij ook maar we zijn beide gehuwd en hebben kinderen. Na gelezen te hebben wat tweelingzielen zijn hoefde ik niet meer een relatie met hem. Ik heb me erin berust en weet dat we ooit samen zullen zijn. Ik hoop dat hij dat ook weet maar dat weet ik dus niet. Ik zou hem het zo graag vertellen maar we hebben besloten elkaar niet meer te zien omdat zijn vrouw er alles aan doet om hem weg te houden van mij.
Nu zeggen we elkaar zelfs geen goedendag meer omdat we bang zijn dat alles weer oplaait.
Deze zielsliefde heeft mij heel veel liefde gebracht maar ook veel pijn, omdat er in dit leven geen plaats is voor ons samen zijn. Ik ben me meer bewust geworden van het leven en zeker van het spirituele. Ik heb geen twijfels meer over het hiernamaals
Het mooist vind ik dat we niets hoefden te zeggen om alles te weten van elkaar. Ik weet nu wat diepe liefde is en dat je het maar een keer kan voelen en dat is met je tweelingziel. Het voelt als een heel intens en warm gevoel waar je nooit genoeg van krijgt en wat je steeds weer opnieuw wilt beleven.
Nu we geen contact meer hebben voel ik een groot gemis en wil ik steeds naar hem toe maar omdat zijn vrouw daar steeds een stokje voorsteekt heb ik besloten hem niet meer te zien. Ik hou van hem tot in het diepste van mijn ziel maar wil ook dat hij geen problemen krijgt in zijn huwelijk waarvoor hij gekozen heeft, nee want zoiets vindt je maar 1 keer in je leven.
Ik heb maanden gedacht over dit speciale liefdesgevoel en wist niet wat het was maar door te lezen over tweelingzielen weet ik het nu. Het is een zalig gevoel en ik weet dat er ooit een tijd komt dat we voor altijd samen zijn.