S003. Deze zielsliefde heeft mij veel over mijzelf geleerd

Layla

Ik heb zielsliefde ontdekt toen ik wist wie mijn tweelingziel was. Ik heb mijn partner niks verteld omdat hij heel jaloers is en hij zou het onzin vinden, dus vandaar. Ik heb het ervaren als zo’n intense liefde die je totaal in zijn macht heeft, je kan het ook niet uitdrukken, het is gewoon hemels. Ik heb geen relatie met mijn zielsliefde, ik hoop in de toekomst wel en dan zal het eeuwig duren. We zijn nog geen obstakels tegengekomen, en als die komen dan kunnen we ze samen aan en lossen het op, daar geloof ik heilig in. Ik wil wel een liefdesrelatie met hem, van hem weet ik het niet, de tijd zal het leren, ik heb hem nog maar 1 keer ontmoet, per toeval… We hebben nu geen relatie samen, wel op spiritueel niveau en dat is heerlijk. Deze zielsliefde heeft mij veel over mijzelf geleerd en over de ander. Het meest bijzondere was het toeval dat we mekaar zagen en even voor een paar seconden praten, hij is best moeilijk te spreken te krijgen omdat hij een acteur is. We hebben geen erotiek samen beleeft, alleen in mijn dromen, en dat is zeker veel mooier dan met een ander. Het gevoel van zielsliefde is voor mij; hartkloppingen, helemaal verliefd, je kan er niet onderuit, wetend dat je alleen zielsliefde voelt voor die ene. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat, wanneer wij een relatie zouden hebben, het dan na een tijdje over is, want zielsliefde stijgt tot in de eeuwigheid, der is maar 1 voor wie ik die zielsliefde voel en dat is mijn tweelingziel, dus geen ander, is er ook niet. Mijn tweelingziel zit ver van mij vandaan, maar ik heb vertrouwen dat ik en hij zullen samenkomen, want anders ga ik helemaal kapot van deze zielsliefde, wat ik voor hem voel. Ik droom erg veel van hem en ik weet niet waarom. Ik zou tegen anderen willen zeggen; laat het op je afkomen, en geniet ervan.