S009. Ik was zoekende totdat ik haar had gevonden

Onbekend

Zij ontdekte dat wij een zielsliefde hadden door mijn gesprekken met haar via msn. Het leek net op liefde op het eerste gezicht maar we hebben elkaar niet eerder gesproken en gezien.
Mijn partner begreep er niks van dat ik met degene zo’n goed contact had via de msn en dat we uren aan het chatten waren. Ze werd eerst kwaad en droevig omdat ze dacht dat ze in de steek zou worden gelaten en dat ik voor mijn zielsliefde zou gaan. Ze is er ook meer over gaan lezen en heb ik geprobeerd om met der te praten over mijn gevoelens en hoe ik me voelde. Nu gaat het beter omdat we er veel over praten en is ze er ook een beetje sterker door geworden dat dit gebeurde.
Ik heb de zielsliefde ervaren als een heftig iets en was er eigenlijk niet helemaal mee bekend, het leek een soort liefde op het eerste gezicht maar dan meer in de geestelijke zin en kreeg er aardig de kriebels van in mijn buik. Elke dag keek ik uit naar een gesprek met haar om meer te weten te komen of zij dit ook had. Zij doet al aan karma behandeling van mensen maar dit had ze nog niet eerder meegemaakt en vertelde mij hierover.
Dit gebeuren bracht jaloezie bij de partners mee en verdriet bij de zielsliefde omdat dit zo heftig was.
We hebben alleen een geestelijke relatie met elkaar gehad en hebben alleen met elkaar geschat en elkaar niet in het echt gesproken. Dit had meer mee te maken dat zij zich zo rot voelde tegenover haar man en dat ze niet met hem er over kon praten.
De obstakels die wij zijn tegengekomen zijn dat we veel met de jaloezie en onbegrip van de partners hadden en dat we het hier heel moeilijk mee hadden.
Ik weet niet of er een liefdesrelatie tot stand had kunnen komen omdat we allebei een partner hebben met kinderen erbij, misschien is de tijd daar om een vriendschap op te bouwen en dat je elkaar kunt steunen als er iets is.
De relatie met mijn zielsliefde is beëindigd door haar omdat zij dit niet met haar man kon bespreken en doordat wij zoveel voor elkaar voelden. Zij vertelde ook dat wanneer ze me zou zien dat ze misschien niet meer naar huis wilde gaan. Ze heeft me toen via de e-mail een brief gestuurd waarin zij mij vertelde dat ze het niet aan kon om hier verder mee te gaan. Ik heb der terug gemaild dat wanneer zij denkt het te kunnen of willen dat ze me kan bereiken en dan verder praten of we elkaar eens gaan ontmoeten. Ik denk dat dit ook een beetje met de ervaring in het leven heeft te maken die ik heb opgebouwd en dat zij wat jonger is.
Deze zielsliefde heeft bij mij een heleboel rust gebracht, ik was zoekende totdat ik haar had gevonden, er kwam ook veel positieve energie bij waar je bij denkt dat je met elkaar een liefdesdans moet maken. Ik denk nog elke dag aan haar al is het onbewust en hoop dat het contact terugkomt. Ik heb ook gemerkt dat de naaste liefde meer is gaan bloeien doordat die ook een beetje wakker zijn geworden dat er meer is dan aards leven.
Het mooiste wat er gebeurde is dat er een liefde opbloeide waar je eigenlijk je hele leven op zit te wachten, dit was dan alleen al geestelijk en leek wel of we op een wolk samen zaten en naar de wereld keken. De gesprekken konden zo intens zijn over ons leven en hoe we ons voelden en dat je er vlinders van in je buik kreeg. Dit duurde dagen voordat het minder werd omdat het contact werd verbroken.
Het liefdesgevoel wat ik met haar ervaren heb is heftig, liefde op het eerste gezicht met een knallend vuurwerk en veel vlinders in je buik. Daarnaast ook verdriet omdat je al een leven hebt en je elkaar niet kunt ontmoeten.
De relatie is beëindigd door haar i.v.m. het niet kunnen praten hierover met haar partner, Het gevoel wat het mij geeft is dat je iemand en iets mist en daar heel verdrietig van word. een beetje een gebroken hart, Op moment dat ik de zielsliefde vond kwam er veel rust en had ik het gevoel dat ik het gevonden had wat ik zocht. het zoeken naar dit gevoel en gebeuren is gestopt en weet niet of dit nog gaat gebeuren. Deze liefde was zo heftig dat ik eerder zou denken dat ik een beetje ronddwalend ben.
Ik zou hopen dat mijn zielsliefde nog contact zou willen met mij en dat ze er met haar man ook over kan praten. Misschien zou hier een mooie vriendschap van twee gezinnen uit kunnen ontstaan en dat alleen al door het zien van elkaar het leven heel aangenaam blijft.
Voor de mensen die dit nog gaat overkomen zou ik zeggen wees voorzichtig met elkaar en je partner en wees eerlijk al komt er veel jaloezie en negatief oordeel van je vaste partner bij kijken.