S005. Zielsliefde heeft ons intensiteit gebracht

Kees

Ik heb mijn zielsliefde ontmoet bij het bedrijf, waar ik werk. Zij was van een uitzendbureau. Ik voelde: eerst “herkenning”? Het is er. En het groeit, en blijft maar groeien. Onbeheersbaar. We hebben nog steeds een relatie en wordt steeds intenser. Beiden zijn we vrijheidsmensen. Heel verschillende komaf. Groot leeftijdsverschil. Dat zijn de grootste obstakels in onze relatie.
We hebben lang naar oplossingen, alternatieven, “uitwegen” gezocht. Aanvaarden het nu, maar het is erg overweldigend. We hebben nu een vrije relatie, maar feitelijk willen we altijd bij elkaar zijn.Zo gauw we elkaar gedag hebben gezegd, verlangen we weer naar elkaar.
Zielsliefde heeft ons intensiteit gebracht, het is allesomvattend. Totale ommekeer in denken.Meer liefde, ook naar andere mensen. Het mooiste wat er tussen ons gebeurt is het “EEN” worden. Erotiek in onze relatie heeft totaal niets te maken met normale seksuele gevoelens.
Als ik het liefdesgevoel zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen dat we elke seconde van de dag aan elkaar denken. Van beide kanten. Het is verlammend. Zielsliefde kun je ook niet zoeken. Het gebeurt ineens. Het is allesomvattend. Intensiteit in de hoogste graad.
Tegen anderen zou ik willen zeggen: beleef elkaar TOTAAL, ongeacht leeftijd, sekse, of afkomst.